Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#383170 JP Előzmény: #383151

Szia Sly :-)

Muszáj türelmesnek lenni, mert a pénz az végesebb.

Ha fordítva lenne, másként lenne :-)

#383157 zeeh_ Előzmény: #383144

No,akkor rádió meg lóvé se lesz.

Rényi, Tóth, Balázs, a szenzációs hármas.

Nagyon oda kell figyelni a jövőben. Ha valamelyik cégben feltűnik valamelyik, kerülni kell nagy ívben.

PSZÁF meg elmehet a ****.

#383151 Sly-- Előzmény: #383141

Szia JP!

Örülök, hogy újra itt leselkedsz. Irigylem a végtelen türelmedet, már az enyém is alakul azért szerencsére.:-)

#383150 Sly-- Előzmény: #383135

Igen, eladtam most 1 Ft-ra megint, de erősen figyelőlistás a papír amúgy...

#383131 hAliG Előzmény: #383100

Olyan érzésem van kicsit, hogy talán phylaxián edződött forintozó középbüfik mozgatják.. :)

Jót nem jelent.

#383123 banyaiz Előzmény: #383112

Nekem akkora tételem van, hogy ez apró kellemetlenség, de nagyon benéztem. Azon is gondolkozom eladom, de ez pici tétel nincs igazán jelentősége. Oti 1 Ft mozgás kb annyi egyenlegmozgás mint ebben 1 Ft szóval , nem vészes, csak azért gondolkodom rajta mi lenne az okos lépés, speki rallyra várni az tényleg lehet nagyon hosszú táv is, és végignézni ki tudja milyen árfolyamokon, csődbe is mehet, szóval nem tudok sajnos semmi biztatót mondani. Az is lehet itt kiszállsz aztán 1 hét múlva ki tudja mire felrántják ezeknél a fos papíroknál a fene tudja , nagy befektetőre sem tudom mennyi az esély, szét van mutyizva az összes ilyen pici, érdekes lenne egyszer megnézni ezekben mennyi tényleges vagyontárgy van ami ér is vmit.

#383112 Tomy75 Előzmény: #383109

Hát még én is tarom kb ugyanonnan.... de elég siralmasan néz ki a helyzet. Ha nem is lesz csőd, de ilyen alacsony áron, vagy alacsonyabban akár évekig is elvegetálhat. Szvsz csak nagy befektető segíthet a helyzeten. De nem tartom valószínűnek, hogy ilyen állapotben lévő cégbe belenyúlna bármi nagy is.