Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: Hogyan legyen gyorsan nagyvállalatunk?

#390749 Ricsi Előzmény: #390716

Sok apró momentum volt...

Futuressel lehet kereskedni, így csak a hétvégén van zárva.

DAX-ban nyitvatartási időben (9-22) 1 pont a jutelék

Saját külföldi számlám van, nem itthoni

A programjuknak rengeteg olyan funkciója van, amiről a többi itthoni cég csak álmodik, illetve inkább a felhasználói (csúszó stop, külön kezelt pozik, időkorlátos megbízás, stb, stb.)

Emellett magyar, szóval bármi gondom, kérdésem van, csak egy rövid, és olcsó telefonálásba kerül.

#390716 pepe01 Előzmény: #389344

hungariaertekpapir.hu

Kedves Ricsi!

Miért pont ezt a céget választottad?

Mi volt a döntő momentum?

#389344 Amatoregy Előzmény: #388991

hát tényleg ez a legjobb és leggyorsabb útja a meggazdagodásnak és öngondoskodásnak....

:)

bele is ülök mindjárt a féláras "D" tipusú részvényekbe és 5 év múlva visszanézek...

:DDD

Re: Árháború??

#387889 Rozsdáskilincs Előzmény: #387885

C igérte a TF-en hogy elhozza a változást! Jópár éve! Na úgy nézki nem értrá ezzel foglalkozni. Sőt a TF-ről is eltünt lehet egy vashordóban végezte:D

Re: Árháború??

#387885 holnor Előzmény: #387870

azon csodálkozom, h senki nm tett panaszt a gvh-nál a hatis kötésdíjak miatt. amikor a kontraktusméretet tizedelték, az árat nm változtatták meg sehol. fura.

Árháború??

#387870 Rozsdáskilincs

„A következő évek az ügyfélkiszolgálás minőségének versenyét hozzák ismét, a korábban jellemző árverseny helyett.” – jósolja Takács Szabolcs, a KBC Equitas üzletfejlesztési igazgatója."

Én nem futottam össze azzal az árháborúval amin állitólag túlvagyunk! Nálam még mindig ezek a számok jönnek ki: Veszek 1db kontit amiért fizetek kb 200ft akitől veszem az szintén fizet 200ft-ot.

Második lépés eladom ugyanazt a kontit fizetek 200ft akinek eladom az is kifizeti a 200ft-ot.

Na most a ****nagy árháború eredményeként 1db kontiért kifizetünk ketten kb 800ft-ot. Hát nem óccsó!

Mi lettvolna ha nem háborúznak.???????

Nyitottam egy demo száml…

#384393 hosszhuszár

Nyitottam egy demo számlát a budacash-nél, ez a marketstars

Hogy lehet, poziciót zárni?

Köszönöm.

Szerk, vészesen fogy a nyerő, se stoppot, se zárni nem tudok...))

brokidíj

#383300 Cimballi

Szerintem sokatok nyűgjére válasz az a szolgáltató, akivel én dolgozom:

http://myelliott.blogspot.com/p/zaner.html

24 órás, vagy közel 24 órás piacok,

egyszerű, x USD / kontraktus elszámolás,

ingyen platform, 0 számlavezetési díj, nem kell alkudozni, az én professzionális forgalmamhoz igazított rátát állítanak be, ami fajlagosan (1000 forintra vetítve) 85-93%-kal alacsonyabb, mint a magyar piacra elérhető bármi

olyan funkciók (pl. bracket order - stop és célár egyszerre) ami elengedhetetlen a munkához

közvetlen elérés az amerikai piacokhoz, azaz nincs spreades dealer, aki megboruljon

...

Re: nincs cím

#383246 hAliG Előzmény: #383245

Egyébként ez elgondolkodtató... Ebből nagyon úgy tűnik nekem, hogy be tudnak lépni a számlámba akármikor és látják a pozijaimat, stopjaimat stb.

Lenyitottam a felső sorból néhány menüt, kár, hogy nem csináltam róluk képet, mert lehet listázni short pozíciókat stb. egy csomó mindent!!!

Tadawul-nál fizetett már…

#383205 ikszf

Tadawul-nál fizetett már be valaki moneybookers-el?

(nem a moneybookersen keresztüli visa kártyás fizetésre gondolok)

#382927 zeeh_ Előzmény: #382923

Ilyen tényleg van?!

Mi lenne ebben az üzlet,mert a jutalékos számla dísznek lenne úgyis?

#382920 zeeh_ Előzmény: #382914

Bocs a dupláért, Opera Mini nem bírja a gyűrődést,az utolsó 2 beírásomat duplázta.

#382914 hAliG Előzmény: #382913

Igen, úgy alkudtam le én is, arra hivatkozva..

Azt hiszem valahol van olyan, hogy a második számla nyitása esetén 0%!!