Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#396450 banyaiz Előzmény: #396442

Hétvégén tervezek egy lógatást. Harcsákat lehet üldözni, csak nem akar jönni a jó kuttyogatós idő, mindegy max pontyozok egyet, vagy spiccbotozok keszegre meghozod itt a kedvem. Mindegy csak horgászat legyen. :)

Re: nincs cím

#396442 Bakiba Előzmény: #396425

Lehet ezt a parton is csinálni a reggeli fogással, és akkor megvan a vacsi. A többi meg már jön magától ha már borban is úszik a ficánka:))

Re: nincs cím

#396429 kerikoma Előzmény: #396411

:D

Rántott pontyból is?! Én nagyon szeretem a ruszlit, szoktunk fogni (inkább többször kapni) kárászt és a kicsikből szoktam csinálni. De az a la nature. Kicsit több idő kell az érlelésre mivel nyersen van elrakva, de a bolti az elbújhat mellette.

Viszont ezt kipróbálom így ahogy írtad ez tuti! :-)

Re: nincs cím

#396425 banyaiz Előzmény: #396414

Ilyet még nem ettem, finom lehet, jóféle dévérkeszegből, szeretem sült keszeget, kárászt.

Én csak úgy parasztosan jó sűrűn beirdalom, és jól átsütve, kevés szálka marad, legjobb friss fogást azonnal este megsütni, akkor étvágy is nagy hozzá. :)

Re: nincs cím

#396414 Bakiba Előzmény: #396405

Az ecet feloldja a szálkákat/leegyszerűsítve/ azért kell jól beirdalni. Én a rántott ponty maradékkal is ezt csinálom. Próbáld ki, ha nem jó, kitalálunk valami kárpótlást:))

Re: nincs cím

#396392 Bakiba Előzmény: #396383

A lényeg majdnem lemaradt, a sok marinád közül én ezt használom hozzá előszeretettel:

Fehérborecet, víz, só, cukor, bors, borókabogyó, mustármag, karika hagyma, aprított friss petrezselyem, és néhány negyed citrom.

Jó úsztatást:))

Érdekes fejlemények vann…

#396383 Bakiba

Érdekes fejlemények vannak itt az oldalon......... mindegy is.

Szóval inkább együnk 1 kis keszeget. Sokan nem szeretik mert szálkás-én a kisebbségbe tartozom-:) A marinádban úsztatottat még a fanyalgók is nyugodtan eszegethetik, ha gusztusuk támad rá:))

Készítsük elő a halacskát, aminek a kötelezőn kívül az irdalás a lényege.

Süssük meg, szabadon választottan- liszt- paprikás liszt- kukoricadarába forgatva, vagy csak roston- ****énen grillezve és dobjuk bele a marinádba és 6-12 órára tegyük be a hűtőbe, majd fogyasszuk egészséggel. Bontsunk ki hozzá egy jó palack fehéret és szebb lesz a világ:))

Re: Napfürdőző óriásharcsa

#392095 banyaiz Előzmény: #392067

Szép példány.

Különös felvétel, ezt vagy ívási időben fotózták, vagy nagyon eltévedt mert eléggé rejtőzködő jószágok. Éjszaka inkább el tudom képzelni ott a sekélyben. :)

Re: egy halas hír..

#389656 Amatoregy Előzmény: #389454

az áll szentje. Azt mondja, hogy libatoll úszót készit nosztalgiából.

Közben meg kénytelen meg inni 10 üveg bort a parafa dugó miatt...

:DDDD

Re: egy halas hír..

#389454 Rozsdáskilincs Előzmény: #382830

Van itt egy picitó. (pápa mellett)Halom kárászt fogtunk benne. az ember bedobja már húzza is ki a halacskát. Remek szórakozás.

Nosztalgiából libatoll úszót készitek. vagy 10-et. Az ifjak nemis tudják miaz:D A bolt elmehet a sunyiban a 800ft-os japán úszókkal:)

egy halas hír..

#382830 Fornit

Befejezték az idei süllőtelepítést a Kis-Balatonon, amelynek során a balatoni vízrendszer emblematikus halából 200 ezer előnevelt példányt engedtek a vízbe - tájékoztatta Füstös Gábor, Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHNp) horgászturisztikai és kereskedelmi vezetője az MTI-t szerdán. A Kis-Balaton alulhasznosítottsága miatt a társaság új halgazdálkodási koncepciót tervez.

http://www.elemzeskozpont.hu/content/alulhasznos%C3%ADtott-kis-balaton

Re: nincs cím

#375303 banyaiz Előzmény: #375159

Voltam pecázni egy élmény volt. Pénteken 2 potyka megtrükközött akadóban az egyik elég szép lehetett . Szombaton fogtam egy 7 kg-ost szintén akadóban, jó harcos volt. :) Akkor ez az egy kapásom volt.

Amit pénteken akasztottam nem tudom mekkora lehetett két kézzel fogtam a botot, fék beszorítva , de karikába húzta a botot és ez elég volt elérje a tuskót. Na majd még próbálom becserkészni ott lakik valahol a közelben szerintem. :)

Re: nincs cím

#375104 Balázs István Előzmény: #375072

Hát itt van Ő, az ínyencmester! (Sonka már nálam is a legjübb úton van.)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden fórumtársnak!