OFF
Csak megnézte a csati tetőt hogy megvan e még:DLeis szédül arról a rettenetes magasságból.
OFF
Csak megnézte a csati tetőt hogy megvan e még:DLeis szédül arról a rettenetes magasságból.
csak a MOL tartja magát..nemtudom..talán valami hír volt ? vagy valaki megint előbb tud valamit -bennfentes információ..stb..
viszont ha usa -t ma is beverik, akkor ez csak egy megálló volt.
Május elég medvésre sikeredett eddig...szóval lehet hogy beválik a jóslat idénre.
Igen, még nem zártunk be. Attól még a táblát ki lehet akasztani " A vevők házonkivül vannak":D
Nap vége még messze bármit is kijelenteni a mai nappal kapcsolatban.
Nekem lépnem kell.
További szép napot!
Molly vigéckedik többi szép gyertya...shortos szemcsivel :D
Most ez van.Ha a Szándékukat jól gondolom,akkor a long jó lehet,ha nem akkor megdől az összeesküvés elméletem.:-)
könnyen visszatérhet a jó kedved ezzel a feketegyertyás pattanással, ami nem is pattan inkább plottyan tottyan:D
nem :-) örülök most.
nem nagyon van erő a piacban..szerintem idén már bejön az a jóslat hogy "sell in may, and go away"
semmi erőt nem mutatunk. máskor ilyenkor már ész nélkül szokták felfelé tépni..most csak csorog.
Rendben.
Akkor fundásan nem sok mindent tudtál mellé tenni ,-)
Így van, majd kialakul remélem sikeresen kimászol belőle.
Van alattunk pár támasz, bár megmondom őszintén hati szinteket nem nézem.
Olyan kényelmes csak bux markerst néznem, azon ott van minden.
Hát ez az izgalmas most.mert fundamentálisan egypozitivumot tudok mondani.A gyorsjelentések alapvetően jók,no persze nem itthon.:-)és ez egyenlőre vinni fogja a piacokat.nem is értem,hogy ilyen jelentések mellett pl.egy kapacitáskihasználtsági adat miért lehet rossz.egy valami miatt túlbecsülik,a becsléskor a várakozást.De szerintem egészen ravszdiak,és csak az összezavarás a cél fundamentálisan.Bármilyen adatot meg lehet hamisítani.,de ezer számcéges eredményeket nem.Tehát ez lehet egy rövidebb távú adalék most.
Ha államadósság és egyéb fronton szétnézek odakint,akkor már egy éve csak shortban csücsülök,tehát azért figyelek én a technikára is,csak szerintem az első az erősebb.
A technika arra való,ha van egy irány,akkor abban szinteket stb kapunk a játékhoz.A piac az nem volt eddig technika.....Én régóta figyelem,ez ugyebár pár éve lett divet.
tehát alapvetően jelenleg a céges eredményekre figyelek.A makrok szerintem meg vannak bundázva.:-))
És a gépek ma már gyorsabbak mint egy technicista befektető.nagyon ott kelle lenni,hogy ma technika alapján ráláss.Én a szándékot figyelem,mivel összeesküvés elmélet hívő vagyok.tehát adatok,hangulat és mit akarhatnak a nagy trógerek...:-))Egy kis keverscs.No ez most nem működött,hiszen vételben csücsülök,de nem vagyok elkeseredve.ha bejön,nagyon jó lesz.....ha nem,akkor az eddigi elmélet átgondolásra szorul....:-))
Azért ezer pontos pluszban nagyon nem szomorkodsz remélem ,-)
akkor volt a legjobb kedvem mikor nasdaq leesett -1,2 % -ra..:)
Oti,hati leverve mint a babkaró,Molly talán nekiáll korizni?
Oké, de ilyen pocsék környezetben nemigen fog hati sem egyhamar felfele menni.
Végre egy fundás hölgyike.
És mi pozitív dolgot tudunk feltételezni itthon fundásan, válság előtti árszinteken?
Komolyan érdekelne milyen jó kilátások vannak, mindig is érdekelt a fundás meglátás is..
én meg ahhoz nem konyítok.
Én még mindig kitartok,csúnyán néz ki a számla,de vettem még Molt,meg lehet ha beinduklna vennék Hatit még.mindig tartalékolok pénzt ilyen piacon.Eddig bevált,mert nem vagyok technicista,inkább funda.:-)
Igaz is!
Ezzel tökéletesen egyetértek! Te döntésed és azt könnyebb elviselni akármi történik utána.
Csak véleményt írtam de persze hallgass magadra az a legjobb. =)
Szia, az a baj, hogy elfáradtam..most inkább magamra hallgatok és nem a szirénekre. Itt lezárom, úgyis lentebb fogunk menni és akkor újranyitom. Ez most egyszerűbb lesz, fájdalmas, de meg kell tennem.
dehogy...ki tudja felmegy-e odáig..ott lenne jó zárni, de már nem bízom benne.
Sztem 23900 körül stoppolta...