Re: nincs cím
Tavasz Előzmény: #382774Hát ez az izgalmas most.mert fundamentálisan egypozitivumot tudok mondani.A gyorsjelentések alapvetően jók,no persze nem itthon.:-)és ez egyenlőre vinni fogja a piacokat.nem is értem,hogy ilyen jelentések mellett pl.egy kapacitáskihasználtsági adat miért lehet rossz.egy valami miatt túlbecsülik,a becsléskor a várakozást.De szerintem egészen ravszdiak,és csak az összezavarás a cél fundamentálisan.Bármilyen adatot meg lehet hamisítani.,de ezer számcéges eredményeket nem.Tehát ez lehet egy rövidebb távú adalék most.
Ha államadósság és egyéb fronton szétnézek odakint,akkor már egy éve csak shortban csücsülök,tehát azért figyelek én a technikára is,csak szerintem az első az erősebb.
A technika arra való,ha van egy irány,akkor abban szinteket stb kapunk a játékhoz.A piac az nem volt eddig technika.....Én régóta figyelem,ez ugyebár pár éve lett divet.
tehát alapvetően jelenleg a céges eredményekre figyelek.A makrok szerintem meg vannak bundázva.:-))
És a gépek ma már gyorsabbak mint egy technicista befektető.nagyon ott kelle lenni,hogy ma technika alapján ráláss.Én a szándékot figyelem,mivel összeesküvés elmélet hívő vagyok.tehát adatok,hangulat és mit akarhatnak a nagy trógerek...:-))Egy kis keverscs.No ez most nem működött,hiszen vételben csücsülök,de nem vagyok elkeseredve.ha bejön,nagyon jó lesz.....ha nem,akkor az eddigi elmélet átgondolásra szorul....:-))