Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#383029 Zotya32 Előzmény: #383028

"csodálatos"

mikor lesz felfüggesztve a papír? gondolom itt már csak 1 hír fog jönni.... aztán villany leo.

#383028 hAliG Előzmény: #383026

Pf-ről:

"Nincs közöm az ecohoz és nem is vagyok érdekelt benne. Eddig ide nem írtam, ezután sem fogok. Hallottam vmit, amit gondoltam megosztok veletek.

Egy nagyon közeli ismerősöm dolgozik az econak és azt mondta, hogy: "nagyon nagy szarban vannak, nincs semmi pénzük, nem tudnak fizetni".

Nem vitának szántam a beírást, csak mint infót gondoltam megoszom veletek. Mindenki azt kezd vele, amit akar. Akitől hallottam 100%-osan megbizható, nincs köze a tőzsdéhez, érdeke sincs a céghez, de elég mélyen belelát."

Re: Concorde Csoport FB bejegyzése :)

#382932 joepappa Előzmény: #382892

halihó mindenkinek!

egy valamiben nem értek veled eggyet, az econak soha nem voltak jobb napjai, valaki emlékszik még mikor volt utaoljára nyereséges az eco ?

#382894 Koffein Előzmény: #382744

FB-re írták ezt is:

Drága szüvetek megnyugtatására közöljük, hogy a TELJES régi stábot próbáljuk valahol újra akcióba küldeni. Igen! Kántorbandistól és nehéz ezt pont nekem leírni, de NESTA-stól! :)

#382893 zeeh_ Előzmény: #382891

A nap kérdése:

Ha Robin Hood a tolvajok fejedelme, akkor Balázs Csaba kié? :D

Csúnyán elintézték a papírt ma, nem irigylem azokat,akik még mindig tartják csodára várva,közben meg nézik,hogy olvad a pénzük. :(

BCS felelőssége vitathatatlan,hogy ide jutott ez az egykor szebb napokat látott cég.

#382892 zeeh_ Előzmény: #382891

A nap kérdése:

Ha Robin Hood a tolvajok fejedelme, akkor Balázs Csaba kié? :D

Csúnyán elintézték a papírt ma, nem irigylem azokat,akik még mindig tartják csodára várva,közben meg nézik,hogy olvad a pénzük. :(

BCS felelőssége vitathatatlan,hogy ide jutott ez az egykor szebb napokat látott cég.

"mihalovits | 2011.05.18…

#382744 Zotya32

"mihalovits | 2011.05.18 | 11:00:52

kedves barátaink! (azt hiszem olvasva a sok fórum többszáz szívünket melengető bejegyzését ez a megszólítás nem túlzás többé! ) hála a ti "szeretetcunamitoknak" az elmúlt órákban több megkeresést is kapott a milliók reggelire stábja azzal kapcsolatban, hogy folytassuk máshol. a tárgyalások elkezdődtek. amint tudunk valamit jelentkezünk! köszönet a támogatásotokért, kimondhatatlanul jól esik!"

legalább a műsor vhol megmaradhat, remélem sikeres tárgyalások lesznek.

#382709 banyaiz Előzmény: #382708

Nem ártana itt sem egy tőzsdefelügyelet mint usában pszáfon belül nem tudom hányan foglalkozhatnak ilyen ügyekkel. Mondjuk ilyen tiltott bennfentes kereskedés gyanúja ha igazolódik , komolyabb helyeken börtönnel is szokták díjazni nem ilyen zsebből kifizethető bírságokkal.

#382705 banyaiz Előzmény: #382704

:)

illene lépniük mert olyan időszakban történt amikor nem lehet bennfentes tranzakció. A minimum bírság pedig részvényenként 60 Ft kellene legyen. Mert gondolom úgy okoskodott még ha meg is büntetik olcsóbban megússza, mintha tartaná a papírokat.

#382704 Kissherceg Előzmény: #382703

Nekem ez még korai, kicsit később muszáj lesz elveszteni itt a pénzt :)

Mondjuk BCS kitárazára pszáf léphetne valamit...

#382703 banyaiz Előzmény: #382701

az, 100 környékéről leesik 30-ra. Történelmi minimumokon mozog.

Persze ha lenne vmi a cégből lehet épp itt kellene belevenni, de ki mer ilyenekbe komoly pénzt tenni, aki igen megérdemelné, hogy keressen. De ez nem én leszek. :)

#382697 banyaiz Előzmény: #382695

Buffett belevett vagy vmi hasonló. :)

Komolytalan egy jószág. 100-as céláram álomszerűnek tűnik.

Úgy látom tökéletes szintre fejlesztették a picikben a nép beszopatását.