Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#384887 Sumér harcos Előzmény: #384881

Fradi: Schembrit olasz BL-csapat viheti - két héten belül dönt

Lengyel lapértesülés szerint többcsapatossá vált a verseny a ferencvárosi Andre Schembri kegyeiért. A sports.pl azt írja, amellett, hogy a Legia és a Polonia már javában megkezdte hadműveleteit, többek között a Maccabi Haifa, az Udinese és egy Bundesliga II-es együttes figyelmét is felkeltette a máltai, és még folytathatjuk a sort.

"Van lehetőség a csapatb…

#384881 Sumér harcos

"Van lehetőség a csapatban, sok a fiatal tehetség, akikből sikeres együttest lehet építeni a jövőben. Az egyéni sorsom a következő hetekben dől majd el, komoly ütés ez a kiesés, meg kell fontolnom hogyan tovább."

Garami József, az NB I-ből kiesett MTK szakmai igazgatója a Paks elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

#384095 gentlemanus Előzmény: #383803

Egyetértek veled Matgab Dzsudzsákkal kapcsolatban.

Nem szabadna magát Roberto Carlosszal összehasonlítania. Carlos mindent vitt, elért, amit csak lehetett a nemzetközi futballban, a legnagyobb klubnál, a legnagyobb játékosok között is az egyik legnagyobb volt, de már a pályafutása végén jár, és csak a pénzért focizik.

Ugyanez a helyzet a másik sztárral, aki odamegy, Gattusoval. Ő is elért mindent.

Dzsudzsák még a pályája elején jár.

Szerintem is mattot fog adni saját magának.

Temple stakes

#383822 Fornit

Position Name SP

1 Sole Power 9.00

2 Kingsgate Native 4.50 (2F)

3 Prohibit 13.00

.

7 Overdose (F) :-(

A teljes eredmény:

http://www.racingpost.com/horses/result_home.sd?race_id=529611&r_date=2011-05-21&popup=yes

Az általam ismert más lovak a 2-3-4 helyet szerezték meg. Vsz Overdose már nem lesz favorit a Royal Ascott-on.

A futamot meg lehet nézni a racingpost-on:

http://www.racingpost.com/news/horse-racing/sole-power-haydock-sole-has-power-as-overdose-blows-out/860225/top/

#383803 matgab Előzmény: #383800

Igen, a paksiak Ligakupa győzelme mellett a bajnoki 2. hely azt mutatja, hogy igencsak jó kiscsapatot gyúrtak össze csak magyar játékosokból, alacsony ktgvetés mellett.

És inkább induljon egy ilyen csapat az EL-ben, mint egy UTE vagy Kispest, vagy MTK, akiket még sohasem láttam nemzetközi meccsen harcolni, küzdeni. Ezek már meccs előtt megverték saját magukat, rosszabb esetben fogadtak is rá, hogy kikapnak.

Kicsit sajnálom a Debrecent, kár volt ezért a cseh edzőért!

És abban is biztos vagyok, hogy ezzel a portugállal évi 65 millióért a vidi nagyon rossz üzletet csinált és nagyon becstelen módon járt el Mezeyvel.

Nem is azért mert elküldték -annak ellenére, hogy minden célt teljesített, hanem azért mert még 1 héttel előtte is cáfolták, hogy tárgyalásban lennének akárkivel is. Pedig akkor már név szerint hozták a hírek Sousa-t.

Szerintem a Vidi nem jut be az EL-be sem, és jövő ősz végén nem lesz bent az első 5-ben!

Remélem, hogy a Paks sem fog kidurranni egy szezon után (és a Mainz sem, ha ott marad Szalai).

Dzsudzsák meg ha elmegy Dagesztánba, akkor meg is érdemli! Ezzel ki is fogja vonni magát az eu-i futball életből, és soha nem fog nagy csapathoz kerülni, de sok pénze lesz.

Mondjuk sztem akit a pénz jobban motivál a szakmánál az soha nem is viszi igazán sokra!

Én Dzsudzsi helyében inkább mennék egy Villareal-hoz, vagy Portohoz, vagy egy jó német csapathoz kevesebbért, mint ide. Angliában szerintem nem kerülne be a csapatba, mert túl sokat számt a marketing értéke a játékosoknak, az olaszoknál meg azért nem , mert ott a védekezést aki elhanyagolja, azt nem játszatják. Meg vhogy az olasz gondolkodásmód egy kicsit különbözik, nem értjük meg egymást...

#383800 joco9 Előzmény: #383798

zavarni nem zavar de az zavar hogy a Győr több meccsen úgy állt fel hogy nem volt közte magyar na ez ku.. zavar!!!!

A PAKS meg ennek az ellenkezője ugye tisztelt klubtulajok !!!!!

Csapat Msz. Gy. D. V. G…

#383797 Sumér harcos

Csapat Msz. Gy. D. V. Gk. P.

1 Videoton 29 18 8 4 59-28 61

2 Paks 29 16 5 8 50-35 53

3 Ferencváros 29 14 5 10 47-43 47

4 DVSC-TEVA 29 12 10 7 52-41 46

5 Zalaegerszeg 29 13 6 10 48-46 45

6 Kaposvár 29 13 4 12 41-40 43

7 Újpest 29 12 6 11 49-38 42

8 Vasas-Híd 30 11 7 12 34-46 40

9 Haladás 29 10 8 11 40-35 38

10 Győri ETO 29 9 11 9 38-35 38

11 Bp. Honvéd 29 10 7 12 33-38 37

12 KTE-Ereco 30 11 3 16 51-56 36

13 Lombard Pápa 29 10 5 14 39-49 35

14 Siófok 29 8 10 11 28-38 34

15 MTK 29 8 6 15 32-45 30

16 Szolnoki MÁV 29 5 6 18 25-53 21

"Érdeklődtem a többi csa…

#383796 Sumér harcos

"Érdeklődtem a többi csapatnál, hogy mikor kezdik a felkészülést, mi lehet, hogy kicsit korán, június hatodikán. Lehet, hogy hatan leszünk az öltözőben, az elkövetkező pár hétnek a munkája lesz, hogy három edzőre hány játékos jut, remélem, hogy minél több." – nyilatkozott a következő szezonra való felkészülésről Komjáti András, a Vasas-Híd vezetőedzője a Sport TV-nek, a Kecskemét elleni 1-1 után.

"Egyébként szeretnék edz…

#383795 Sumér harcos

"Egyébként szeretnék edzőként dolgozni, de 210 első osztályú, száz nemzetközi meccsel a hátam mögött, volt szövetségi kapitányként és Magyar Kupa győztesként nem tudok dolgozni. Pedig öt klubot vittem egy osztállyal feljebb" – nyilatkozta elkeseredetten Glázer Róbert a naplo-online.hu-nak.

"A Pápa bázistalan klub,…

#383794 Sumér harcos

"A Pápa bázistalan klub, két éve vagyunk az első osztályban, ez öt pont mínuszt jelent egy szezonban. Nem tudom megfogalmazni, csak érzem, mert itt vagyok edző. Ez valami megfoghatatlan, de nincs miliője a helyi focinak. Jött a Fradi, és a Fradi-címer 1-0-s vezetést jelentett ellenünk. Azért tartom elfogadhatatlannak, ahogy az Újpest áll már évek óta, mert ott adott ez a miliő."

Véber György, a Lombard Pápa vezetőedzője egy [origo]-nak adott interjúban.

"Ez az edzőváltás rosszu…

#383793 Sumér harcos

"Ez az edzőváltás rosszul volt időzítve, nem tudom, a vezetőségnek mi célja volt ezzel. Erről inkább nem akarok beszélni, mert nem akarom saját magam alatt vágni a fát. Megzavarta mindez a játékosokat, ettől függetlenül nem szabad olyan hibákat elkövetni, mint amiket csináltunk. Arról, hogy pszichésen van-e gond vagy új játékosokat kell igazolni, nem szeretném elmondani a véleményemet, mert lehet, hogy kirúgnának."

Vaskó Tamás, a Videoton védője egy hatharom.hu-nak adott videóinterjúban az elveszített kupadöntő után.

"Nagyon jól sikerült az …

#383792 Sumér harcos

"Nagyon jól sikerült az utolsó meccsünk, leszámítva a 90 percet, mert kikaptunk 2-1-re."

Buzsáky Ákos, a QPR légiósa az MTV-nek a Leeds elleni szezonzáróról, amely után a vereség ellenére nagy ünneplést csapott a klub a feljutás örömére.

Dzsudzsák menne???

#383791 Sumér harcos

A magam részéről mennék az Anzsihoz” – nyilatkozta lapunknak péntek este Budapesten Dzsudzsák Balázs. A 35-szörös magyar válogatott labdarúgó hozzátette: a mahacskalai klub feltételei neki megfelelnek, az Eindhoven vezérkara azonban még nem egyezett meg az orosz bajnokság negyedik helyén álló együttes elöljáróival.

A dagesztániak 14 millió eurót fizetnének a hollandoknak a középpályásért, aki úgy véli: „Az orosz bajnokság nem gyengébb a hollandnál, sőt fizikailag erősebb annál.” Arról, hogy mikorra várható döntés, a légiós azt mondta: „Legkésőbb két-három héten belül.” Azaz, ha a magyar játékos szándékait nézzük, hamarosan létrejöhet a Roberto Carlos, Dzsudzsák bal oldal...

#382619 Zotya32 Előzmény: #382618

origon ezt írták:

" a később magához tért marokkói középpályást arccsonttöréssel kórházba szállították, Mavinga viszont megúszta sárga lappal "