Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#382694 banyaiz Előzmény: #382689

Csődbe viszik, ennyire szétrabolták ezt a céget?

Nem tudom mit kezdjek vele, el kellene adni. 67-en vettem, nem néz ki jól. Jöhetne vmi pozitív hír, de nem tudom mi lehetne az. :)

Ezek után megemelnék a névértéket azzal az indokkal, hogy úgy a nagyobb szereplők jobban veszik elég humoros lenne.

#382689 Harlem Előzmény: #382649

Annyiban pontosítanálak, h gyakorlatilag piaci ár felett mindenki ki van tömve...

Lehet napokig sávszélesítés lesz.

Ár nagyon konvergál a nullához.

#382684 Zotya32 Előzmény: #382678

32 is kiöntve...

kv (barát) 31 ft...

mi lesz? a héten vége a dalnak??

pár perce még 30-on álltam 1600 db-ra, de visszavontam; ott sem érdemes még ennyit sem venni..

#382678 Zotya32 Előzmény: #382649

jól becumiztattak mindenkit, 35-öt vki megvette, most meg már a 34 is kiöntve, vevő sehol.

#382649 zeeh_ Előzmény: #382633

Nehéz elképzelni,hogy innen lesz még felfelé,amikor agyon van tömve a 36 feletti régió. A Sziget annyi profitot nem fog hozni,hogy 68,51 millió db papír mellett nagy emelkedés legyen.

A júniusi hati megmozgathatja,ha az short és zárni fogják,más remény ebben a papírban már nincs. Csak idő kérdése szerintem,hogy az Econet tönkretevője és most a megmentő szerepében tündöklő kopasz szarházi mikor herdálja el a Szigetet is áron alul. Ebben nagy segítsége lehet,hogy az Unicredit 300 milláért viheti,ha nem fizetnek. Jönni fog a gazdag megmentő (szerintem Nobilis),aki ad érte kicsivel többet,mint 300 milla és az alacsony árral kompenzálva lesz a 120-as tőkeemelés során szerzett bukója is. Ez az én tippem a jövőre nézve, majd meglátjuk, bejön-e.

Re: café: ennyi volt

#382648 zeeh_ Előzmény: #382622

Szeptember vége felé fogják felülvizsgálni a BUX kosarat, októbertől ez olyan B papír lesz (ha addig nem jelentenek csödöt), mint a huzat.

Kár a Caféért. :( A Petőfi mellett ez volt az egyetlen hallgatható rádió,amiből nem a gagyi áradt a Jáksó féle kisebbségi komplexussal küzködő, harmat gyenge müsorvezetökkel,aki pl. még ma is Béres Zoot fikázza,mert az egyszer talán 2005-ben beszólt neki teljesen jogosan. Teszi mindezt úgy,hogy Zoo már 4 éve Ausztráliában él és nem rádiózik, s közben a Class FM hallgatóinak min. 95 százaléka azt sem tudja,ki az a Béres Zoo.

#382633 Ibiza Előzmény: #382630

ne aggódj sztem van terv.. én várszegire gyanaxom...valaki belenyúl azt biztosra veszem..

#382630 Zotya32 Előzmény: #382626

üzlet? ezek tuti szétlopták az egész eco-t, úgy ahogy van; most majd kitalálnak egy új profilt. pl.: cumigyárat nyitnak, aztán kezdődik újra a műsor.

"sőt egy idő után már a közüzemi- és telefonszámlákat sem tudták kifizetni. "

ilyet, banyek... vajon mikor megy ki hozzájuk a Nav?

#382626 Ibiza Előzmény: #382624

frázisok pufognak..érzelmek húrjait pengetjük.. gyerekes..miközben ez kőkemény üzlet..akár tetszik akár nem..

http://index.hu/kultur/…

#382624 Zotya32

http://index.hu/kultur/media/2011/05/17/megszunt_a_radiocafe/

"Kádár Tamás, a Radiocafé volt tulajdonosának, az Est Média egykori ügyvezetőjének levele

Az ország legjobb rádiója hallgatott el ma, 2011. május 17-én 16.00 órakor. Nem azt állítom, hogy az utóbbi hetekben is az ország legjobb rádiója volt, de azt igen, hogy évekig, a működésének szinte teljes ideje alatt a radiocafé 98.6 volt Magyarország legmodernebb, leginvenciózusabb, legkulturáltabb, legsokoldalúbb, és igen: legközszolgálatibb rádiója. Nyilván elfogult vagyok, hiszen ott voltam, amikor még EstFM-ként először megszólalt a „Cowboy” a 98.6-on, amikor átalakult és megszületett a radiocafé 98.6, amikor nem tudta bedönteni a Petőfi, amikor megvette az econet, és sajnos ott voltam ma is, amikor utoljára szólalt meg a „Cowboy” a 98.6-on.

...

A radiocafé 98.6-tal sokkal kevesebb lett a magyar médiapiac. Nem állítom, hogy nem neheztelek azokra, akik ide juttatták, és egyúttal haragszom magamra is, amiért 2007-ben úgy döntöttem, hogy érdemes eladni.

Jól látszik, hogy ez a rádió (jelzem, az összes!) csak addig tud jól működni, amíg a lélek, a rádiózás iránt érzett megfoghatatlan szerelem hajtja előre. Azoknak az embereknek a közös szerelme, akik csinálják, nap, mint nap. Ha ez nincs meg, akkor az történik, hogy egyszer csak lekapcsolják. Mint az „én rádiómat” egy órával ezelőtt."

#382622 Zotya32 Előzmény: #382621

nem teszik ezt már sehova; névérték variálás sem lesz; szerintem még 2-3 hét és vége.

"A szóvivő közölte azt is: a rádió utoljára mintegy 24 millió forint összegű díjtartozásának megfizetésére kapott haladékot május 9-éig."

24 millió forint; ennyi nem volt sem az eco-nál, sem Vereséknél. 24 millió ft miatt szűnt meg egy jobb sorsra érdemes rádió....

#382621 Harlem Előzmény: #382600

Azért nem semmi, h azóta újabb 50-et esett, szerencsére nélküled.

Lehet még mindig drága ilyen fundával.

Semmi perspektíva benne lassan beéri a Humit 2 Ft-on.

Kivi leszek mikor teszik le B kategóriába...

#382600 vnorbee Előzmény: #382575

Hálát adok a sorsnak,h kiszálltam ebből a fostaligából még 84-en,de igy is hatalmas lett a bukó.

Ennek kampec,szemét,tolvaj banda.

#382575 zeeh_ Előzmény: #382566

Semmi. Szerintem bezár a bazár,amint a Szigetet is eladják áron alul.

Jól ki volt itt találva előre a forgatókönyv.

Nem hittem volna,hogy ez hamarabb padlóra kerülhet,mint a KEG, Phyl, Genesis, Hybridfos, Humet, mert ebben a cégben legalább volt egy komoly portfólió.

#382568 zeeh_ Előzmény: #382562

Ezen már az se segít.

Egy nyamvadt Szigettel nem fog talpra állni. PSZÁF-nek vajon milyen módon kell beadni a beadványt,hogy foglalkozzanak is vele? Ment már elektronikusan, postán, de még mindig semmi. Ezek se fognak megszakadni a munkában, rohadt naplopó banda.

#382566 Zotya32 Előzmény: #382562

http://www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/beszuntette_adasat_a_radiocafe.483475.html

"A médiaszolgáltatónak 2010 júliusa óta vannak fizetési problémái, tartozása azóta halmozódik.

A testület a radiocafe Kft. esetében is méltányosan járt el és több alkalommal is fizetési könnyítést adott - többek között már tavaly ősszel hat havi kamatmentes részletfizetést tett lehetővé - de a szolgáltató az ezekben vállalt feltételeket is sorra megszegte."

ebből nem lesz semmi; nem tudom elképzelni mi az, ami életben tudja tartani az est mediát.

#382562 Koffein Előzmény: #382558

Ide már kőkemény válságmenedzselés kellene... de újra építeni ezt a kaki kupacot nem lesz könnyű, főleg ha a vezetőség közt ott ülnek azok, akik ide juttatták...