Nagy barom az 1 db-ot adó itt nyitóba az biztos:(
akkor már megvolt a rábám..de jó lesz nyomda üti:)
lehet h azért esik mertyoda mester vett:)
keget vettem ma 1500db-ot de holnap megint veszek:)
én meg tegnap szóltam hogy a rába jelentés milyen ĐĐ
vegyél kreget jó lesz Đ
így van; de a fene sem gondolta, hogy ilyen "hamar" :9
keg? lehet veszek azt is, aztán nem lesz ott semmiféle fordulat, legalább ott sikerül égetni a pénzt.
írtam neked h a Erzsike megszabadul a kispanitól.túl drága volt már .meg csiripelték is. Most azt csiripelték maci boszantására h keg fordul.igaz még nem vettem de figyelem,
Már pedig kezdtem elbizonytalanodni. Egyszer régebben humi topikban ki is fejtettem, hogy szvsz cserkészék nem tudnak lopni. Nem úgy mint a mieink! :) (Ezeket nehezebb lenne elkapni.)
Na, Civin úr ma megkapta levelét. :-)
következő vajon melyik cég lesz?
Szvsz itt a közös nevező, hogy tőzsdei cégek papírjai. Ha ciklusban gondolkodunk, akkor a végén kiderül az igazság. Addig pedig lehet spekulálni, de van olyan érzésem, hogy az igazi emelkedés akkor lesz, amikor a kicsik együtt emelkednek.
:)))
Bocs, de az eleje nagyon tetszett, a vége már nem....
Akármit veszek mindenhol megfingatnak. Jó, a phyltől még ez normális is, de egy jó fundás cégtől? Most lesz 3 hónap gondolkodási időm, hogy mi legyen a folytatás.
Keg 71 is volt? Szép. Azt hiszem itt befejezem. Pannunion maradékból már nem veszek semmit. Tolvajbét jól megszivatott. Phyl is dobni fogom, amint kicsit megpiszkálják, aztán ennyi voltam. A maradék pénzt inkább elnyaralom.
Keg 71 is volt? Szép. Azt hiszem itt befejezem. Pannunion maradékból már nem veszek semmit. Tolvajbét jól megszivatott. Phyl is dobni fogom, amint kicsit megpiszkálják, aztán ennyi voltam. A maradék pénzt inkább elnyaralom.
visonkát bármikor kapsz, a rlgi szép idők emlékére, amikor az is phylé volt apportra horror áron
na de ez a kreg zászlóhajó ma is történelmi aljon zárt, pedig a phyl nem is szórt csak egy kicsit