nem ebben csak irtam ha lenne. egyébként kérdezem melyikbe van rendes vezetés.eco,keg,cig,filaxia,matáv,otp,mol,pfax,richter,elmü,nutex,örmester,genessis,fhb,
alig van 1-2cég a tözsdén. majdnem mindeggyikhez tudnék szép érveket felsorolni.
nem ebben csak irtam ha lenne. egyébként kérdezem melyikbe van rendes vezetés.eco,keg,cig,filaxia,matáv,otp,mol,pfax,richter,elmü,nutex,örmester,genessis,fhb,
alig van 1-2cég a tözsdén. majdnem mindeggyikhez tudnék szép érveket felsorolni.
rendes vezetés ebben????
ügyészségi 2 gyanúsított ki is?
230. min megint 217. egyébkén ha rendes vezetés lenne miért ne drukkolhatnánl a cég nek, végül is a kiscégeknek is hellye van.
Hű, 6,586 millió forint árbevétel! Ez igen! :D
Ma is tömnek egy jót.
6.5m HUF az ezévi bevétel, 540K HUF pénzeszköz......
500%-os felfutás a felhasználókban? tavaly 19m, és a cég júliusban alakult.......
hát azt gondolta vona az ember hogy felmegy 400ig 450.ig de valakik mindig lehajtják.be fog ez nézni. még 200. alá is.
ja 1% kamatra plusz kamatado inkább eljátszom ruletten vag ya tözsdén
Tényleg csak a saját érdekedben egy jó akciós bankbetétet ajánlanék neked...
ezt a részvényt valai szórja mert már rég felment volna.
leszorják jo mélyre hogy valaki olcson megvegye.aztán felhuzzák ameddig tudják és aztán nagy nyereséggel eladják .jo speki.
sajnos nem csak ezt.bár én gondolkodtam még a kezdetnél veszek 400 ért sajnos nem vettem. ugye akkor azért 1300ig is felment most már lehet kés bár ki tudja lehet aki 290 nél beszált estleg 450 ig felmegy az joljár. ennél a papirnál még ez is előfordulhat.