Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

belevettem 56xon.. 950es…

#382265 Ibiza

belevettem 56xon.. 950es eladási célárral... lefelé minden 500pont esésbe beleveszek.. 22500körül többet..

Re: df

#382242 Alexander Előzmény: #382240

Én már pozi nélkül... Valahol reménykedtem hogy felmegy 25k fölé a hati, kívánom Neked hogy legalább 24k fölé menjen....

#382240 Csilla76 Előzmény: #382087

nem biztos..én longolom és még mindig nem dobtam...tegnap sem, mert elmentem usziba. este viszont szomorúan láttam, hogy usa esett nyolc pontot, no meg letört a támasz is. gáz. mi is eshetünk tovább..bár, ha ma lesz egy kis megálló, akkor nekem is lesz időm felszusszanni:-)

#382208 Ibiza Előzmény: #382031

ezért írják a fiatalok..

"Ebben igazad van, sokszor csak összezavarja az embert a mások véleménye. Pláne hogy az öregek néha direkt homályosan vagy ellentétesen fogalmaznak. ;)"

#382207 Ibiza Előzmény: #382149

ezért nem kell magadra venni ha valaki pozit vesz fel a beírásod vagy chartod alapján..én beírom a véleményem amit a dologról gondolok...már csak magamnak is..lássam jól gondoltam vagy sem..mindent amit beírok komolyan gondolom..

a beírásokból mindenki tanulhat..a pozifelvétel az egy személyes dolog..

minden pozi jó...tanulsz belőle..megismered önmagad..és tanulhatsz a hibáidból..

anno beírtam pár alapdolgot szerintem ezek a legfontosabbak..

-olyan pénzzel "játsz" ami nem kenyérre vagy határidőre kell

- olyan pozit vegyél fel amit tartani is tudsz

- minden nap új lehetőség..

-nem kell minden nap kereskedni..

- legyenek megalapozott célárak..belépési kiszállási..és veszteség maximumra

- ne higíts..minden kötés egy új projekt..

-3-4 papírnál többre ne koncentrálj..

- csak különleges esetben vegyél egy lépésben 100% pakkot..

- DT az halál..SZERINTEM (csak ritkán és ha nagyon érzem)

- legfontosabb.. csak magadnak higgy a saját kereskedési rendszerednek..nem bonyolult.. egy 4 alapműveletes kínai kalkulátor elég a hatékony kereskedéshez..

#382157 BudFox Előzmény: #382123

ezzel én is egyetértek...régebben elég sok hibát követtem el, és a pénzem csak fogyott...de a trend megváltozni látszik..

mintha az ember kezdené átlátni a piacot.

most is követek el hibákat, nem is egyet...de talán kikupálódik az ember...csak a legelszántabbak maradnak a bizniszben.

#382149 Hathor Előzmény: #382123

Igen ezzel egyet értek.

Aki nem adja fel, nyomul, kitart, annak sok fejlődési lehetőség adatik.

Ok okozatokat ismerni kell, a piac működését, támasz ellenállás szinteket, trendeket.

Idővel kamatozni fog minden.

#382123 pepe01 Előzmény: #382117

Egy korábbi hozzászólásodra reagálva, tavaly ilyenkor még Én is a fórumokat olvastam és kereskedési tippekre vadásztam. Azóta már eleméseket sem olvasok, max a szinteket nézem meg benne, mikor nincs időm chartot elemeni.

Aki nem hull ki a sorból szépen fokozatosan fejlődik és ez piszok jó érzés:)

#382121 BudFox Előzmény: #382107

mindig ezzel jönnek :-)) a jónép meg be is veszi :D

milyen jó lenne ha magyarország is tudna nyomtatni, és 10 milliókat osztogatni mindenkinek :_)

#382116 BudFox Előzmény: #382111

50 napos alá megyünk remélem

ON

melyik vót' ? aki kitépte még az utolsó másodpercben ? :D