belevettem 56xon.. 950es eladási célárral... lefelé minden 500pont esésbe beleveszek.. 22500körül többet..
belevettem 56xon.. 950es eladási célárral... lefelé minden 500pont esésbe beleveszek.. 22500körül többet..
Hetek óta tartó nyűglődés sokadik része látható ma és ebben az évben :D
óriási forgalom :-))
na én megyek is....majd jövök 1 óra múlva.
Én már pozi nélkül... Valahol reménykedtem hogy felmegy 25k fölé a hati, kívánom Neked hogy legalább 24k fölé menjen....
nem biztos..én longolom és még mindig nem dobtam...tegnap sem, mert elmentem usziba. este viszont szomorúan láttam, hogy usa esett nyolc pontot, no meg letört a támasz is. gáz. mi is eshetünk tovább..bár, ha ma lesz egy kis megálló, akkor nekem is lesz időm felszusszanni:-)
ezért írják a fiatalok..
"Ebben igazad van, sokszor csak összezavarja az embert a mások véleménye. Pláne hogy az öregek néha direkt homályosan vagy ellentétesen fogalmaznak. ;)"
ezért nem kell magadra venni ha valaki pozit vesz fel a beírásod vagy chartod alapján..én beírom a véleményem amit a dologról gondolok...már csak magamnak is..lássam jól gondoltam vagy sem..mindent amit beírok komolyan gondolom..
a beírásokból mindenki tanulhat..a pozifelvétel az egy személyes dolog..
minden pozi jó...tanulsz belőle..megismered önmagad..és tanulhatsz a hibáidból..
anno beírtam pár alapdolgot szerintem ezek a legfontosabbak..
-olyan pénzzel "játsz" ami nem kenyérre vagy határidőre kell
- olyan pozit vegyél fel amit tartani is tudsz
- minden nap új lehetőség..
-nem kell minden nap kereskedni..
- legyenek megalapozott célárak..belépési kiszállási..és veszteség maximumra
- ne higíts..minden kötés egy új projekt..
-3-4 papírnál többre ne koncentrálj..
- csak különleges esetben vegyél egy lépésben 100% pakkot..
- DT az halál..SZERINTEM (csak ritkán és ha nagyon érzem)
- legfontosabb.. csak magadnak higgy a saját kereskedési rendszerednek..nem bonyolult.. egy 4 alapműveletes kínai kalkulátor elég a hatékony kereskedéshez..
ezzel én is egyetértek...régebben elég sok hibát követtem el, és a pénzem csak fogyott...de a trend megváltozni látszik..
mintha az ember kezdené átlátni a piacot.
most is követek el hibákat, nem is egyet...de talán kikupálódik az ember...csak a legelszántabbak maradnak a bizniszben.
Igen ezzel egyet értek.
Aki nem adja fel, nyomul, kitart, annak sok fejlődési lehetőség adatik.
Ok okozatokat ismerni kell, a piac működését, támasz ellenállás szinteket, trendeket.
Idővel kamatozni fog minden.
Egy korábbi hozzászólásodra reagálva, tavaly ilyenkor még Én is a fórumokat olvastam és kereskedési tippekre vadásztam. Azóta már eleméseket sem olvasok, max a szinteket nézem meg benne, mikor nincs időm chartot elemeni.
Aki nem hull ki a sorból szépen fokozatosan fejlődik és ez piszok jó érzés:)
mindig ezzel jönnek :-)) a jónép meg be is veszi :D
milyen jó lenne ha magyarország is tudna nyomtatni, és 10 milliókat osztogatni mindenkinek :_)
Valahogy mase tudott ránkragadni a jó kedv, legyelek napi maxon. szvsz sumákolás van.
50 napos alá megyünk remélem
ON
melyik vót' ? aki kitépte még az utolsó másodpercben ? :D
Azis egy érdekes szint kissebb káosz lenne úrrá a spekulánsokon. komótosan megvárom mig lezajlanak a pofozkodások:)