OFF (meghatározó komponens, Hercegnek nem kellene ilyen szigorúnak lennie:)
Oti hogy tartotta magát ma még egy új minimumrase futotta
OFF (meghatározó komponens, Hercegnek nem kellene ilyen szigorúnak lennie:)
Oti hogy tartotta magát ma még egy új minimumrase futotta
a fene 20ponttal arrébb voltam.. reméltem leszúrnak hozzám.. módosítottam.. 57xre..
usa megy fel..majd gondolom zárásunk elött le.. erre lekötnek minket.
Adósságplafont elérték,(USA) jóvá kell hagyni, hogy tovább, költhessenek, biztos erre gondolt?
igen..úgylátom az őrület folytatódik. SP futures 10 pontot ment fel négy óra alatt..bámulatos hogyha emelkedésről van szó akkor mindig ugrásra készen állnak.
Nem tudom milyen mai pénzről beszélsz kint?!
Viszont nem beszéltünk két döntésről:
Ma jegybanki alapkamat maradt 6%on, ez nem változott a vártak szerint.
Másik: Benzin olcsóbb lesz 2FT-tal szerdától.
ugyanakkor a külföldi elemzők is tartják a leleket a longban most...hogy ilyen jól alakul az ország helyzete, meg stb... szóval nem lesz nagy lefelé menet azthiszem...még kivárunk azért.
ma fogy el a pénzt USA -ban ? kíváncsi leszek erre...nem emlékszem olyanra mikor elfogyott volna a pénz. vajon hogy reagálják le ?
,-))
örülök, hogy megjelentél, hozod a formád, mint mindig.. :)
Na ittvagyok.
jó ez a grafikon..most ez egy ereszkedő csatorna lesz ? vagy más ? meglátjuk..még jó lenne lefele menni
remélem nem túl sokan longoljátok most..vagy aki igen, az tudja mit csinál.
ja azt lehagytam, hogy csatorna alján vagyunk és ami lemaradt az indikátorok is túladott zóna felé, azok bekarikázva lent Stoch, RSI.
Hogy miről beszélünk én sem tudom ,-)
így ugorjunk...
Néztem egy órás bux chartot. Ebben a chartban voltak a fej-vállak, fordított fej-vállak.
Most ebben csökkenő csati aljára értünk. Mivel több minden támaszon van, ahogy néztük a chartokat, így holnapra eldőlhet az irány talán végre.
Kedves Hathor kolléga, nem értem miért írsz ilyen csacskaságokat.
Most ne vegyük figyelembe ki esik ki nem, csak az általam preferált gondolatmenetet nézzük.
A Mol és a Richter Bux súlya 50%, tehát akkor miről is beszélünk?
Miért ne hinném?
Mindenki felfele mondja, akkor mehet lefele tőlem, utóbbi trend eső trend.
Nem felejtem el soha, amikor 2008as piaci esés mellett 30dollárig esett az olaj, ha piaci esést vársz itthon shortban, akkor te is feltételezhetednéd.
Fundás környezet nem érdekel most engem, hogy miért kéne felfele mennie.
Én sosem tudtam prompt long, hati short kapcsolatban gondolkodni, de tudom sokan igen, és még mindig megdöbbent, akkor is ha valaki elvegetál ezen együtessel nullán.
Köszi!
Kedves Hathor!
Remélem Te sem hiszed el, hogy az olaj sokáig fog esni, ennek következtében a Mol is csak ideiglenesen gyengélkedik?!
OTP-t nem longolom már egy ideje, azt várom , hogy végre megüsse valaki.
Richter pedig jó lesz osztalékra és az éven 10 % nyerőm tuti lesz vele.
Lezártam a shortot 23630-on, pici long nyitódott, gap alatt a stop.
Haláli shortos vagy Te! ,-)
prompton OTP, Ricsi, Mol esések vételére spekizel, hatin meg csak shortra.
Én is próbálom nézni, csak este 11 óra után már a rövidített szakasz összefoglaló is álmosító kissé. :))
Na meddig megyünk ma le? Egy kis pakkot csak újra nyitottam még reggel 700-on.