Bajnok az Eger ! De nagy meccs volt !! :))
Bajnok az Eger ! De nagy meccs volt !! :))
Overdose a hétvégén újból versenyez.
Runner / Price (coral)
Overdose 5/2
Kingsgate Native 7/2
Markab 8/1
Borderlescott 9/1
Tangerine Trees 9/1
Prohibit 12/1
Sole Power 12/1
Group Therapy 16/1
Hamish McGonagall 16/1
Jonny Mudball 16/1
New Planet 16/1
Stone Of Folca 16/1
Rose Blossom 20/1
Anne Of Kiev 33/1
Arctic Feeling 50/1
Ez mind semmi, mikor még Tornyi Barna irányította a csapatot 3 szektoros koreográfiákat lehetett látni, fotóm is van róla, majd ha lesz időm beszkennelem és megmutatom nektek.
Mindig is olyan volt, szerencsére most pénzes ember (Forrás tulaj) is van a klub mögött, nem hiába remekelt a tavaszi idényben a Diósgyőr.
hát ja....
http://www.pepsifoci.hu/node/91455
Diosgyőrnél már nb1-es a szurkoloi hangulat....
"Az a közönség, amelyik ezt a csapatot szerette, támogatta, az az utóbbi időszakban gyalázkodik. Úgy érzem, hogy valamennyire engem is szerettek, mert valahonnan eljutottunk valahová, inkább sikerekről szólt ez a két és fél év. Az MTK elleni meccs után mégis az anyukám biztosan jól érezte magát... A magyar futballközegből egy kis ízelítő volt ez az utolsó egy hónap a számunkra, de ez csak erősíteni fog mindenkit, aki ebben részt vett. "
Véber György, a Lombard Pápa vezetőedzője csapata honlapján a gyalázkódó szurkolókról is beszélt.
sima finn győzelem :))))
Üdv!
Ezt mondják 20 éve ennyi idő alatt kiöregedett egy két korosztály lehetett volna valamit tenni ellene csak sza..... rá vagy az edzők nem mondanak igazat :)
"Nem akarnám semmiképpen sem az időre fogni, hiszen a vendégeknek is ugyanúgy sütött a nap, de igen nehéz ilyen melegben játszani. Talán ezért is lendültünk bele egy kicsit nehezebben."
Nemanja Nikolic, Videoton
"A magyar élvonalbeli szakemberek az ifiből súlyos pszichikai, erőnléti és technikai deficittel érkező játékosokat kapnak. Higgyék el, külföldi tanulmányutam során a Milannal nem láttam csodatévő edzőket és csodás edzéseket, csak éppen külföldi kollégáimnak nem szükséges a futball alapfogalmait elmagyarázni, ami viszont idehaza mindennapos kötelessége a trénernek."
Az FTC vezetőedzője, Prukner László, az origo-nak arról, hogy miért követtek el olykor bántó hibákat a játékosai.
Jó reggelt kívánok, fehérvári királyok! Hajrá Vidi!
Így köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-adatlapján az újdonsült magyar bajnokcsapatot.
"Miután befejeztem a pályafutásomat, nagyon unatkoztam. Egyik nap a parkolóban egy haverommal kipróbáltam a drogot, jól éreztem magam tőle, így folytattam. Az újságok azt írták, hogy a light drogoktól indultam, és lépésről lépésre haladtam, de ez sem igaz, én egyből a keményebbel kezdtem, nem voltak lépcsőfokok a heroinig. Viszont soha nem kereskedtem kábítószerrel, csupán arról volt szó, hogy abban az időben csak nekem adtak drogot, ezért én vettem meg a barátaimnak is."
Bácsi Sándor, az Újpest korábbi zseniális képességű, ám elkallódott csatára az [origo]-nak arról, hogy miért lett a drog rabja, és miért tört ketté a pályafutása.
"Abban hibáztunk, hogy a belső védőinkre nem állítottunk embert."
Kondás Elemér, a DVSC-TEVA mestere csapata Üllői úti 1-1-es döntetlenjét, Mirsad Mijadinoski ritkán látható öngólját követően.
:)ahan
"1952 óta kocsmába nem megyek be, oda menjen a drukker. Épp ez a legtöbb játékos veszte, hogy a drukker fizet egy italt; ha a harmadiknak már nemet mondok, akkor elküld a jó anyámba, hogy hülye, beképzelt fajankó vagyok. Van itthon borom, megiszom, de ha kocsival megyek, eszembe se jut. Részeg még soha nem voltam, lehet, hogy társaságban megiszok egy háromnegyed litert, de nincsen tőle semmi bajom."
A mai napon 86. születésnapját ünneplő Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás jobbhátvédje