frankó..
szinte tudtam, hogy kb addig jön vissza a stopig, aztán le..
na mindegy.. majd máskor újra próbálkozunk.
frankó..
szinte tudtam, hogy kb addig jön vissza a stopig, aztán le..
na mindegy.. majd máskor újra próbálkozunk.
Ebben igazad van, sokszor csak összezavarja az embert a mások véleménye. Pláne hogy az öregek néha direkt homályosan vagy ellentétesen fogalmaznak. ;)
Ugyanakkor ha a tapasztaltabbak megosztják a többiekkel, hogy mit látnak, abból mindenki tanulhat. A következtetéseket meg trade terveket viszont mindenki vonja le / készítse magának.
Aki a fórumba beírtak szerint tradel, és nincs saját stratégiája és veszít, az meg is érdemli,én azért olvasom,mert vannak olyan hozzászólások(chartok)amit "esetleg" én nem veszek észre,köszönet érte
OFF
A hülyeség meg a kapzsiság határtalan. Sok szerencslovag a fórumokból tájékozódik. Többre menne ha hülyeségek ( a magaméra gondolok, nehogy valaki magára vegye)olvasgatása helyett elkezdene tanulni, felépiteni a saját gondolatokra támaszkodó rendszert. A vége ugyis az lesz, csak hát azt hiszik van könnyebb út is.
Közeledik az eladói oldal az aktiválási áramhoz, vétel azért még picit távolabb :)
kis játék az egész.
szerk: ki is szedték..
2pont pluszban zárt.. :)
kár érte, na de nem engedem mínuszba.
Azt gondolom, hogy mindenki a saját döntésiért felel, kár lenne azért magadban tartanod a véleményedet mert attól félsz valakit befolyásolsz vele :)
Ezt az 5-600 dolgot nem kellet volna irnom túlkonkrét. Nemszeretnék befolyásolni senkit. Szarérzés ha valaki miattam veszit.
Legyelek hogy tartják magukat.
:) Hasonló gondolatok vannak errefelé is:) ez 500-600 környéke egy lehetetséges új alj...
Kösz a gondolat hálózatot:D
Fene sem tudja,februárban tippeltem hetes charton egy fordított fej-vállat(ezt többször be is linkeltem) amiből lesz egy fals kitörés.Ez meg is történt,most hogyan tovább ??
Naposon egyre inkább csökkenő ék....Lesz egy nagyobb felpattanás,majd pedig 22500 ???
kiderül.....
(Megmondom őszintén,most a Giro d' Italia jobban érdekel.:)))
Ezt énsem értem nyitott pozid van és itt hagyod? Nagyon magabiztos szitu.
Igen.. (a mostani körben)
nem találtam irányt eddig..
ma meg felbosszantott bux nyitóban.
Ha van kedved dobhatnál egy képet a Te szemszögedből. Semmi konkrétum nem kell csak úgy ált.
OFF
"Azt hittem beadják nyitóban 650re majd megveszik, felcsorog, majd le."
Hinni a bosnyáktéri kattólikus templomban:D Jó keresztyén módjára.
" itt egy pár mondat lett törölve:D" annyit azé mégis a legfontossabb az óvatosság...
Azért a 23490-23550 rés szerintem erősebb annál, mint hogy elsőre átessünk rajta. Én megjátszom, a másik fele zárás, plusz kis csomag long nyitás 23571-en.
Legfeljebb kiüti a stop :)