Jön egy nőcike, állít valamit, majd egyből zsaruk ugranak a nagygóréra... bűzlik az egész.
Jön egy nőcike, állít valamit, majd egyből zsaruk ugranak a nagygóréra... bűzlik az egész.
Akkor a 6. számú egy kissé hátrébb csúszhat...
A hír hallatán nekem is ez volt a első benyomásom.....annyi esze csak van, hogy nem erőszakol meg egy nőt, hiszen, "vehet" magának........ha mindenképpen rajta van, egy telefonjába kerül, és egy háremet visznek neki a szobájába....
lehet, hogy nem is gögörország felől fúj a szél, sokkal inkább francia felől....szerintem.
Aztán az is lehet, hogy azt hiszik az ilyen magas beosztású emberek, hogy nekik mindent lehet, mindent megkaphatnak......
egyébként sztem a lányát akarta megdugni (különben miért ebédelt volna vele?), csak aztán valahogy a szobalány is kitalált egy jó sztorit :)
de mi van, ha tényleg ártatlan, és valaki k*rvára el akarja távolítani?
vagy a görög átütemezést támogatók, vagy az átütemezést ellenzők....
mondom, hogy pár nap és a csaj lesz már a börtönben...
Hééé, hát D Strauss-Kohn ártatlan! (breaking news)
A gonosz hasonmás volt a tettes, ő már a szállodában sem volt :))
http://index.hu/kulfold/2011/05/16/strauss-kahn_eppen_a_lanyommal_ebedeltem/
Elég egyszerű módját választja a kapcsolatteremtésnek, úgy látszik nem híve a sok beszédnek, hosszas udvarlásnak, hiába ez a sok problémás ország ,egyéb ügyek,nem ér rá. :) Gondolom nem ez a két eset fordult csak elő, nem semmi figura lehet.
Egy francia újságírónő is erőszakkal vádolja Strauss-Kahnt
Beperelheti egy közel tíz évvel ezelőtt történt szexuális zaklatás miatt Dominique Strauss-Kahnt, az IMF vezérigazgatóját Tristane Banon francia újságíró - jelentette be hétfőn a nő ügyvédje.
Egy francia író- és újságírónő, Tristane Banon is fontolgatja, hogy egy közel tíz éve történt szexuális bántalmazás miatt panaszt tesz a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn ellen - jelentette be Banon ügyvédje hétfőn. "Megfontoljunk, hogy pereljünk-e" - közölte David Koubbi ügyvéd
Még a végén kiderül hogy minden kontinensen van egy gyereke. Fiatalon biztos matróz volt a lelkem:)
Strauss papa lehet már kicsit szenilis azt hitte otthon van, vagy valahol Franciaországban, vagy Afrikában, esetleg Thaiföldön. Valamit ezért tudhat ha 6x éves korában még ilyen aktív, lehet a sok osztriga .) Nagyon megszívatta magát amcsik nem tréfálnak ilyen ügyekben. Persze lehet lejáratás is, csak akkor minek menekült volna?
jaj, már. nem csak a judea népe front sajátja ez. :)
amúgy egy jóképű 62 éves, befolyásos fiatalember; szerintem még ma sem érti, miért nem kellett a fiatal szobalánynak, nincs ehhez hozzászokva.
az biztos, hogy pár nap, és már a szobalány lesz "börtönben".
fajtajelleg...
Az izraeli miniszterelnök is ezért lett ugye elítélve.
Nekik a pénz az isten és egyszerűen nem tudják feldolgozni azt, ha valamelyik nő nem őket tartja istennek, nem velük akar kefélni, annak ellenére, hogy nekik van a legtöbb pénzük /hatalmuk...
Utána meg nyugodtan erőszakoskodnak, mert úgyis eltussolják az ügyek 99%-át a médiahatalmukkal...
Unokahúgát is molesztálta Strauss-Kahn
http://index.hu/kulfold/2011/05/16/unokahugat_is_molesztalta_strauss-kahn/
Kerestem pár képet erről az IMF-faunról:
Sexymaaan
az egészet úgy ahogy van, nem hiszem el
"hangulaton az IMF vezér, Dominique Strauss-Kahn letartóztatása sem segít, mivel ezzel egyesek szerint nehezebbé válhat a görögöknek nyújtandó újabb segítség kivitelezése."
Mik vannak... Később beperelhetné újabb zaklatásért Donald Kacsát mivel olyan mocskos pillantásokat vetett rá a tv-ből :-)
Jobb időpontot nem is választhatott volna, lehet nagyon feszült volt a görög és egyéb mentőakciók miatt? :)
Ráadásul Usa-ban, hát lesz dolga az ügyvédeinek.
Naja, sőt az is lehet, hogy évek óta hagyták eladósodni őket, hogy legyen újra egy gyenge láncszem.
Sose lehet majd megtudni azt se, hogy kinek akadozott az IMF vezetésében az az ember.
Kétlem, hogy egy hotelben dolgozó nő túl nagy gondot jelentene, még ha esetleg igaz is volna a hír.
szép világ jön a görögökre is....