Ott a lenti rés teteje.
És hideg is van odakint. :(
Meg ilyenkor külön megőrülök a nyárfapihéktől. Olyan az egész kert mintha havazott volna. Pedig nyári estéken annyira jó hallgatni a nyárfalevelek susogását. Csak ez a rohadt pihe...
23719en egy kontika shortot nyitottam :)
bár 700 nagyon kell valakinek.
előbb 300 volt a kt... :)
A kert tiszta víz, majd holnap lehet csinálni benne valamit. irány a vasalás:-D
mínuszban van és felháborító :)) buxot felhúzták, hatit lezúzták :) jó piac ez...
én is megyek dolgozni..be sem léptem még...pluszban van a hati ? ez felháborító...akkor rá se nézek ma......rohadjanak meg ezek a manipulátorok londonban....faggyon le a számítógépük. pf
Így van, elég ránézni daxra pl elmúlt 2 hétben fel le 4% kétszer, nem normális rángatózás. :)
Vagy pl ezen a héten Otp gyors, és várható egy megegyezés a bankok, kormány között bedöglött hitel témában, pl ezek Oti árfolyamát eléggé megmozgathatják ami buxot is.
vagy pl görög ügyben az látszik eléggé figyel rá most a piac, elég egy-egy találgatás német sajtóban dax már mozdul 1-2%-ot. Mi lesz ha még hivatalos bejelentés is lesz valamiről? :)
23600-as támaszon zárnám én is a shortok felét (beker átlagolva 24100), ott van két támasz, naposon egy emelkedő csatorna alja (korábbi mélypontok nov 29 és márc 16).
Onnan lefelé 23100-23300 következő támasz-zóna, ahol ha csak nem svunggal visszük át én szerintem fordítok is. Ha meg jön egy emberes forgalmú emelkedő nap közben, akkor korábban.
Ez ami most megy, csak kis forgalmú lődörgés, ebből se pro se kontra nem tudok semmi következtetést levonni, és pár darabbal úgyis oda rakják az árfolyamot ahova akarják.
Szóval stopok és célárak beállítva és irány a kert vagy a munka :D
ilyenkor elég ha valaki eldurrant egy papírzacsit.. és már is ijed a baromfiudvar..
Feszült várakozás van a piacon. Van néhány olyan dolog ami teljes bizonytalanságot okoz. Pl a görög kérdésben milyen egyesség lesz , amcsi államadósság plafon kapcsán meg tudnak e egyezni, QE2 kifut júniusban, május van ami pszichésen megviselheti a befektetőket. :)
Szóval van bőven olyan tényező ami okozhat egy zuhét.
Mellette ott van egy csomó olyan hosszú tényező ami miatt venni kell a piacokat ha esnek. Vsz nem kis pénzek ugranának rá a vételre ha sikerülne 10-20%-al innen letolni az árfolyamokat.
Buxban bekavart a forradalom is, volt tavaly kb fél év amikor a világ menetelt fel mi pedig estünk , vagy vergődtünk. Ez is még egy plusz bizonytalansági tényező, mert most ezzel a Széllel jó irányt látszik felvenni a kormány, egész pontosan befektetőknek tetsző irányt, de e körül is sok a bizonytalanság. Árfolyam szempontból rejtély ez mennyire adhat támaszt.
Ebből rakj össze egy irányt a mai napra. :) Na ezért van ez a fos kereskedés itt. Olyan pozit vegyél fel amit ha nagyon negatív meglepetés ér akkor is el tudsz dobni viszonylag tűrhető mínusszal, vsz.
nálam a 23750 az elég jól tart.. felfelé a 950az ellenállás.. ha nagy lendülettel megy a trend akkor túlleng rajta...de visszamegy ezekre..
érdekes 24k felett és a 23750 alatt az 500ak és a kerek kilók a szintek..
én virtuálisan vettem 750en.. ha lassan ment 950ig akkor ott eldobtam volna.. de 24k alatt kicsivel minden képpen.. utána ha tartja a 24050..ott vettem volna megint..
ezek nem TA-k csak láttam párszor ezeket a mozgásokat.
Én ha nem is 23500ra, de minima egy fél százalékos, 100pontos esést elvártam volna.
USAt nem követtük le az tény. BUX, hati pluszban.
USA pattant egyelőre arról a 1328as támaszról, amit mutattam, 1331 most.
Inkább dolgozm most.
Sziasztok.
Persze hogy meglepett, hiszen legalább 23500ra gondoltam, hogy nyit..az a baj, hogy teljesen elbizonytalanít, hogy mit csináljak, mit lépjek. 799 jó kiszálló lett volna,de mostmegint őrölet lesz? megveszik? meddig megy el? áhh..katasztrófa.
egyébként a mostani szexbotrányra gondoltam, hogy ez is pont most jött ide..na mindegy.
persze, semmi sem oldódott meg, minden egyre kakisabb, ebben igazatok van sbbacsinak is.
Ez egyáltalán nem véletlen, de hogy mennyire manipulatív... én nem hiszem, hogy az, inkább totális hülyeség. Amiről most beszélünk az eddig is tudott volt. Vagy úgy látszott, hogy Görögország megmenekült? Portugálok rendben? Mind felett csak szemet hunyt rózsaszín szemüvegben a világ.
Egyedül a szexbotrány új, de az meg a legkevésbé releváns...
Csilla ezek a hírek múlt hetekben is már tények voltak, most csak IMF volt új hír.
Múlt hetekben sem számított semmi.. sem infláció, sem olaj emelkedés, sem adósság válság.
Egyébként még téged is meglepett a nyitó mint longost..
így no comment.. (a piacra)