Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#384058 lackok Előzmény: #384049

4 éves 2007-es szinteken járunk, ahol egy válság kellett "annó" a hatalmas beeséshez. Ha most a válság elmarad , nagyon valószínű, hogy a korrekció után az afeletti szintek jönnek.... vagyis nem túl nagy esélye van hogy innen ismét 2007-es aljakat csinálnának az indexek. Márpedig a Nyilasi alap keresni csak akkor fog ha oda visszamegyünk, tekintve, hogy a shortjait már nem most nyitotta: A mostani korrekció is csak az alap "visszanullázásához" elegendő első körben.

#384049 Rozsdáskilincs Előzmény: #384033

Matgab!

Az árak egy ideig felfele mennek egy ideig lefele. Az ok mindegy. Régóta megy a felfele. Előbb utóbb Atinak is igaza lesz. Szvsz nem számoltam utána de ekkora infla biztos nem volt.

#384033 matgab Előzmény: #384028

100%-ban egyetértek Zsidai ezen írásával. Amikor elolvastam Nyilasi beírását egyszerűen nem hittem a szememnek, hogy egy ilyen aprócsak dolgot, mint a QE nem vesz egyáltalán figyelembe!

Nem lufi van, hanem infláció.

Amúgy ebben az a szép, hogy ezt maga Nyilasi is megírta anno 2 éve, hogy ha nem vezeti ki a FED a többlet dollárokat, akkor hiperinfláció lesz. Egy hiperinflanatorikus időszak elején elkezdeni shortolni viszont nem jó ómen..

#384028 Rozsdáskilincs Előzmény: #384020

hmm.. Néha nagyok se értenek egyet. Nyilasi, Vakmajom, Zsidai, három ember három irány. Mitől is nagyok? Már elfelejtettem:D

#383977 Netmaster Előzmény: #383185

2011.05.21. Pécsi Kaszinó

2010.05.20. Aki másnak vermet ás, maga esik bele

Úgy látszik Nyilasi mostanában borba fektet. :)

#383185 Aspire Előzmény: #382971

2011.05.18. Több a buborék, mint a Traubisodában

Érdekes ez a buborék dolog, de nehéz szerintem megállapítani, hogy mennyire nagy az a bizonyos lufi.

A devizákhoz hozzászolni nem tudok, de azért picit eröltetett szerintem a nyersanyagoknál egyedül a kitermelési költségeket megnézni.

Hiába 1-40 dollár az olaj vagy 300-400 dollár az arany kitermelési költsége, ha tipikusan olyan (nyers)anyagokról van szó, ami nem minden országnak áll rendelkezésére, és azt kénytelen megvenni más vállalattól/cégtől.

Picit ez olyan (persze sarkosított példa) hogy mindenben buborék van, mert általában semmiért sem annyit kérnek a nagyvilágban, amennyi az előálítási/megtermelési költsége.

Mert ilyen alapon ingatlannak, autónak, és minden egyebenek csak annyi kéne legyen az ára, amennyi annak az előállítási költsége. És ez (kivételektől eltekintve) sehol nem így van szerintem.

2011.05.15. A siker elma…

#382607 Netmaster

2011.05.15. A siker elmaradt, de az érték megmarad

A dátum ellenére mai update.

#381752 Bendeguz Előzmény: #381744

Az észtek is nagyon jók voltak, mégis majdnem utolsók. Ez rég nem a zenéről, szórakozásról szól, hanem a szimpátiáról. Magyarországnak ezek alapján nagyon szharr híre van mindenfelé.

#381744 joco9 Előzmény: #381741

Üdv!

Nem az a bajom hogy 22. lett hanem az hogy mindenki a legjobb 10-be várta + az hogy 4 nemzet egyből a döntőbe jutott .Tudom itt sincs egyenlő mérce de azért piszkálja a csőröm!!!

Re: Hedge fund update

#381500 Netmaster Előzmény: #381280

Brókercég oldalán néztem, erről a saját blogjában nem ír. :)

Deltát nem shortolt, úgyhogy követheted. :D (habár pont írtad, hogy inkább azt kellett volna shortolni)

Re: Hedge fund update

#381378 Rozsdáskilincs Előzmény: #381303

Egy vendéglátós átláthatná a helyzetet:) Te is mikor nem a legfrissebb sütit méred ki, valszin a vendég jó frizurájáról és a szép időjárásról beszélsz:D

Szvsz burkoltan az üzenet: minden ok nincs is miről beszélni:)