Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#381926 Csilla76 Előzmény: #381920

hihetetlen, hogy olyan véletlenszerűen minden negatív dolog összejön..nagyon manipulatív szaga van a dolgoknak, de hát ennek kell lennie.

nyitó 23799..óóóó

#381925 Hathor Előzmény: #381924

Ez a 200darabos vétel még péntek estéről maradt bent?? :)

akkor is volt valami hasonló pakk

szerk:

300darabra feltolták, és ezzel pluszba nyitották hatit.

na ez már több mint vicc, mellette prompt esett, OTP 1%ot nyitóban..

dugják fel maguknak a BÉTet.

pár darabbal oda teszik, ahova akarják.

undoritó

#381924 Hathor Előzmény: #381922

Még annyit, hogy ez 4órás chart, így a háromszög tetejét elérni két nap is lehetne, illetve holnapra érhetné el, de nem tudom tényleg mire érhetné el a tetejét most, de ha akarják kitalálnak valamit

#381922 Hathor Előzmény: #381919

Megnéztem S&Pt jobban, még kitart a támasz neccesen, de még él.

Nézd meg a képet, és azt figyeld, letöri-e ezt a csökkenő háromszög szerűt, ha már s&p-t figyeled. Elvileg visszafordulhatna délelőtt innen, mjad amikor kinyit usa, újra le. Kérdés mi viheti fel addig?? egy fel korrekció a le-ben??

Tankönyvi lenne ez a csökkenő háromszög, de hozzáteszem sok minden nem működik mostanában TA szerint.

http://postimage.org/image/1t5db3zlw/

#381920 Hathor Előzmény: #381919

Szia,

igen romlik a hangulat, de ezek mindig érdekesek.

Valamire mindig rá lehet fogni, vagy ha akarják a rosszra sem történik semmi.

Ma megint IMF hír van, IMF vezér sex botránya, így esetleges lemondása, így veszélybe sodorva a Görög, portugál megmentést. Előtérbe kerül az adósság válság, ami a nagy felfelébe sem volt érdekes az utóbbi hetekben, ma éppen érdekes.

Meg éppen ma érdekes az infláció is. Kamatemelések periódusa kezdődött.

Euro elkezdett gyengülni, dollár erősödni, HUF begyengült 268as szintre, inflációnk nő, fogyasztói ár nő, elszegényedés folytatódik.

Bankok mintha kezdenének egy kicsit jobb kamatokra törni, így talán várnak egy kamatemelést az elkövetkezendő időben, és verseny előnyt akarnak szerezni a hosszú lekötéssel, alacsonyabb kamatszinten.

Ma kamatdöntő ülés, kamat szinten tartás várható, én nem bánnék egy emelést, az infláció indokolná.

S&P futi bement igen 1333-1330as szint alá, az alatt elkezdett 15percesen oldalazni, megpihenni.

Péntek este már látható volt az esés, azért is mérgelődtem az utolsó órában, hogy most már amikor nem kéne hova emelkedünk?! Három óráig kb megvolt az esély az emelkedő kis trenddel, de utána fél 4kor letörte.

Ázsia is esik, amit az IMF vezérrel hoznak össze, meg az adósságválsággal.

Talán nyitóba érdemes beadni egy próba shortot.

#381804 Csilla76 Előzmény: #381775

ez igaz, de most valahogy nem tudok ideges lenni. pedig múlt héten nagyon vártam már a nyitást.

#381769 Csilla76 Előzmény: #381748

Én is kíváncsi vagyok, de ezzel úgysem fog változni semmi. Csak az, hogy tudjuk vagy sem. Mindegy is. Én megint megvárom a hétfőt mindenesetre:-)

#381711 Hathor Előzmény: #381703

Szia,

ennek nincs jelentősége.

Herceg kistoppolja minden érzelem nélkül, nincs mit mondania. Van aki ellen megy a pozi, máskor meg bejön, ez így volt nálad is, aztán megoldódott mára a Te problémád is.

Egyszer kopp majd, hopp.

#381703 pepe01 Előzmény: #381695

Kedves Herceg!

Please írd meg nekünk a 24000 feletti longjaiddal mi történt?!

Szeretnénk tőled tanulni, hogyan csinálják a profik (kár , hogy nincs smile kollekció).

#381695 pepe01 Előzmény: #381684

Hati 50 napos alá került amit rés is társul.

Meglátjuk feltapad e, vagy inkább bezuhan az árfolyam.

#381684 Csilla76 Előzmény: #381660

Én abban bízom, hogy hétfőn leglább megkuksizzuk a rés felső részét, már csak azért is, mert most lent vagyunk:-) és az következik, hogy felmegyünk:-), mármint ha működik még a heti forgatókönyv.

Ha ilyen kiszámíthatón sávoznánk hónap végéig, nem is lenne rossz:-))

#381671 pepe01 Előzmény: #381668

Az erste/portfolio-nál nem lehet sem ellenkező pozit felvenni egyszerre sem választani melyiket adják/vegyék.

#381665 _pda_ Előzmény: #381664

pl: Quaesor, bármit-bármiből

illetve lehet egyszerre longod és shortod is

ekkor viszakapod az egál kontik fedezetét