Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#382182 Hathor Előzmény: #382179

Csináltam egy jobb, pontosabb órás chartot róla. Véleményemet meg majd leírom mailben róla.

#382169 hosszhuszár Előzmény: #382097

Arra forgatom a piacot, amerre akarom...))

Matgab kolléga lassan sehol sincs, az Én faktorom erősebb.....:))

fel sem kell vennem a pozit, elég csak irányt írnom...

#381546 Hathor Előzmény: #381545

áhh, elcsufult a képe az egésznek..

hihetetlen, hogy megint elnyújtják, aztán később megcsinálják.

#381545 hosszhuszár Előzmény: #381388

érdekel az mindenkit, csak nem szólnak hozzá...))

Váltogatja napon belül, szépen a sávokat, nagyon volás, én még nem merek beszállni, hosszúra....

Kivárok, ahogy mondtam is neked, a régi emelkedő csatorna alján vennék, mert nagy eséllyel onnan elindulna a csatorna tetejére, ami már szép nyerőt hozhatna, nem napi szinten....

#381543 hosszhuszár Előzmény: #381388

Váltogatja napon belül, szépen a sávokat, nagyon volás, én még nem merek beszállni, hosszúra....

Kivárok, ahogy mondtam is neked, a régi emelkedő csatorna alján vennék, mert nagy eséllyel onnan elindulna a csatorna tetejére, ami már szép nyerőt hozhatna, nem napi szinten....

#381542 hosszhuszár Előzmény: #381388

#381541 hosszhuszár Előzmény: #381388

Hogy látjátok, merre tov…

#380570 hosszhuszár

Hogy látjátok, merre tovább?

Lehet, hogy csak a margin emelés, meg egy kis para, és vége is az esésének?

Köszi

hát, bazzeg, csak gyurié…

#378718 hosszhuszár

hát, bazzeg, csak gyuriéknak volt itt pozija, amit felszámol?

Ha igen, volt van nekik jócskán......hihetetlen.....

gyuribáék, még úgy látom…

#378201 hosszhuszár

gyuribáék, még úgy látom, nem végeztek.....

arany, ezüst...........

Olyan nagy befektetők mi…

#378034 hosszhuszár

Olyan nagy befektetők mint Soros és Burbank tovább adták tegnap az aranyat és az ezüstöt, így mindkét nemesfém árfolyama tovább veszített értékéből. Hongkongban kínai ingatlankezelők mellett a nyersanyagkitermelő cégek húzzák lefelé az indexek miután a nyersanyagok többsége lejtőre került az arannyal és az ezüsttel együtt. A China Overseas Land több mint 3%-ot veszített értékből arra a hírre, hogy az egyik kínai lap megszellőztette, további városok hozhatnak korlátozásokat az ingatlanspekuláció megfékezésére. Eközben az Aluminum Corporation of China több mint 2%-ot, a Cnooc kínai olajtársaság közel 3%-ot veszített értékéből.

http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/folytatodik_a_lejtmenet_azsiaban.148898.html

gondoltam, hogy gyuribá benne van.....