Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#381660 pepe01 Előzmény: #381658

Egyelőre 2 rés között táncol a hati egy oldalazó trendben és ahogy közeledik a nyár egyre csak csökken a forgalom is.

OTP nagyon bika egyelőre, az olajár csökkenés csak átmeneti, a Richter pedig nem annyira fajsúlyos komponens, hogy igazán számítana. Egyelőre bízok benne, hogy nem töri le a támaszát. Bár a kormány szándékát tekintve miszerint húzza folyamatosan az időta gyógyszerkasszát illetően, legalább a MNYP pénzek elszámolásáig (Május 31.) nem sok jóra számíthatunk.

Ja igen egyelőre hati támaszon csücsül és össze van szűkűlve, így arra számítok, ha letöri azt elkezd tágulni a kt. és lesz időm reagálni.

#381658 Csilla76 Előzmény: #381655

Miért vagy bizonytalan? Most elég rossz a hangulat a világban, és csak rossz hírek jönnek. Lehet, hogy tényleg végig fog söpörni egy csökkenő hullám a piacokon.

Sőt, az a cél, hogy bizonytalan legyen mindenki...longosok szűrét kitették, sok shortos pozit vett fel...hát ha így nézzük, akkor lehet, hogy lesz egy kis emelkedés, de ez koránt sem biztos.

Sokan kiveszik a pénzüket, mert elegük van, akkor megyünk lentebb.

Sosem lesz vége:-))

#381655 pepe01 Előzmény: #381652

Most kicsit elbizonytalanodtam az irányt illetően ezért az eredeti 4 pakkból (2pakk 23200-ról, 1 pakk 24600-ról és 1 pakk 25000-ről) már csak az utolsó van nyitva. Egyet 2412x-en zártam le, kettőt pedig 23700-23730 között. Így elmondhatom, hogy ez a kaland jól végződött. Mert ügye az első két pakk volt 1800 pontos bukóban is.

#381653 Csilla76 Előzmény: #381608

Érdekes, Hathor is azt sugallta, hogy ne dobjam a longot, te is, kíváncsi vagyok Herceg tartja-e még..feltételezem, hogy igen. mivel tag lettél akkor gyere írkáljál és tőzsdézz:-) Lehet, hogy szeptemberben már 22knál tartunk:-)

#381652 Csilla76 Előzmény: #381595

Így van, ténlyeg sikerült bukni már 1000 pontot. De most nem is estünk sokat, ahogy nézem. az utolsó két naponn 600 és 900 között mozogtunk. Se föl se le.

Azt néztem, hogy usa sem esett lentebb 1330nál. olyan kamu 1%os esés volt. kíváncsi vagyok a hétfőre. Valszeg buxi lentebb kívánkozik, de majd meglátjuk.

Egyébként nevettem a pf-et, azt írják, hogy nincsen vége a bikapiacnak. Szerintem ők is beragadtak a longba:-)))

#381607 szotyi Előzmény: #381579

háááát..

Te tudod...

(???)

Én majd szeptemberben talán visszatérek ha lesz kedvem. Bár nem sok esélye van :-o

Addig keresek egy kis pénzt, már most jobban állok 3 hónap alatt mint a "tőzsde"-i "kereskedés"-emmel 2 év alatt ;-)

#381595 pepe01 Előzmény: #381579

Sajnálom, hogy lemásoltad a storymat.

Hiába meséltem el neked mégis összejött neked. Tehát 1 év múlva már Te fogsz figyelmeztetni egy aktuális fórumtársat.

Lehetőséged mindig lesz, stop a Te barátod.

#381594 BudFox Előzmény: #381579

hát újabban nagyon elromlott a hangulat...és az irányt sem lehetett látni még hét elején..bármi előfordulhatott volna..én is kb. 3 szor voltam úgy hogy zárom az összes shortot...nagy vállalkozó kedv, kockáztatási hajlandóság kellett ahhoz hogy tartsam még.

#381579 Csilla76 Előzmény: #381539

ezt a csudalongot már nagyon mostohán kell kezelnem úgy látom. hétfőn ki is dobom végleg. nem érdekel a bukó, mert csak még nagyobb lesz úgy látom. majd visszaszedem apránkét a pénzt.

másik lehetőség. beállok longolni később, most meg kivárok egy jó hort belépőt, hétfőn úgyis réssel nyitunk. no persze, hogy lefele.

#381547 banyaiz Előzmény: #381544

Megtehetnék, hogy napközben apránként adogatják, veszegetik legalább lenne valami élet a piacon.

#381544 BudFox Előzmény: #381538

Telekomot nézd 17:09 perckor 460.000 darab,

valamelyik befektetési alap úgy döntött hogy eladja egy másiknak a részvényeit...de megtehették volna nyitvatartási időben is....ez azért szokatlan. ők úgyis más árakon köthetnek mint a piac.

#381540 Hathor Előzmény: #381529

Most nyugat is letört ezekben a percekben, de buxot most ez nem érdekli..

komolyan nem lehet ezt bírni.

Valaki mondjon egy jó külföldi kereskedési felületet.

Saxo, erste trader, plusz500, XTB, Fxpro, Equilor metatrader?

melyiknek jó a kereskedési felülete, árai, stoploss beállítása?

Lehet priviben is.

Köszi

szerk: közben látom lekötöttek minket is.

na azért, usa napi minimumon, most tényleg nem indokolt a felkötés.

#381538 banyaiz Előzmény: #381534

Szerintem annyi, hogy a záró szakaszban egyszerűbb üzletelni nekik mint egész nap adni venni. Lehet le is beszélik előre ekkora pakknál. De aztán bármi lehet, megnézed ma is 400 k fordult záróban , napi forgalom 1 milla db. No komment. :)

#381537 BudFox Előzmény: #381535

Na gyönyörű :_)))

A teljes napi forgalom 48 % -a záró szakaszban lett megcsinálva..ilyet se láttam még. 5 év alatt :)

minek itt lenni nap közben akkor ?

záró 23.750.

#381535 Tavasz Előzmény: #381529

Szerintem csupa olyan dolgo történik,ami ellentmond a közgazdasági szabályoknak,tehát egy gyenge forint mellett is lehet csuda mozgás a piacon.és a kicsi kamattartalom lehet arra jó,hogy egyszer csak nagyobb legyen.

bocs hogy hazabeszélek.longokkal a zsbemben...

Mol elérte az átlagomat.mai hati jó

OTP fél százalék nyerő:-)