Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#382608 Rozsdáskilincs Előzmény: #382585

Nem ezt Herceg igazolhatja! Miért irnék más nevében? Van fantáziám saját nevek kitalálásához. Pl Jóképü, Pengős, Krajcáros, Libapásztor, Nátha, Könyvelő stb.... A.L. kifejezzetten gondolatszegénynek tűnik.

Egyébként gondolom valaki nem akarja hogy Lupin itt irogasson ezért regelt az ő nevében. Azt is eltudom képzelni az A.L. mögött is ugyanaz a személy bújik. Lupin úr sok emberrel összezörrent az évek alatt. Mindegy aki erre utazik az is egy jó firma lehet. Ja a legfontossabb utánozhatatlan Lupin úr stilusa, igazi egyéniség, ezért birom az öreget:D

#382585 holnor Előzmény: #382424

látom, h május 5-én több A.L.-es nicket regeltek. csak nm a te kezed van a dologban? :)

#382417 Rozsdáskilincs Előzmény: #382325

"Talicska"

Részvétem Lupin úr! Megesik, talán gyakrabban is mint szeretnénk.

Kiváncsi vagyok az ottani kommentekre.

#382325 Rozsdáskilincs Előzmény: #382323

Herceg

Olyan ez mint a lovi a favoritra teszel, nyerni fogsz de szinte semmit. Mindig a meglepetés fizet busásan:D

Aggaszt ez a fene nagy egyetértés az irányról. Ha mindenki látja megette a fene, elvégre itt egymást fosztogatnánk.

Mostanában keveset irsz! Ne fogd vissza magad nemtesz jót az idegeknek:D Hú de frusztrálvagyok:)

"Annyira benne van a pia…

#382269 Rozsdáskilincs

"Annyira benne van a piacban egy technikai korrekció felfele, hogy minimum az amerikai elnöknek kell meztelenül rohangálnia a Fehér Ház körül, hogy ma is essünk tovább. "

Lupin úr! Csak nem szinescerkák társaságában töltötte az éjszakát?:D

#382112 Rozsdáskilincs Előzmény: #381433

Lupin úr! Lassan az a fórum jobban hasonlit egy szexfórumra mint tőzsdésre. Hiába no kaja, szex, pénz öröktéma:D

"Ennek ellére várok egy …

#381433 Rozsdáskilincs

"Ennek ellére várok egy BUX felrántásra. Kocsmai hírek szerint jó lesz az OTP jelentése. A csapos felesége hallotta a kozmetikusnál."

Sose hittem vóna hogy eccer ótépéfan lesz:D

"Én a long mellett döntö…

#381393 Rozsdáskilincs

"Én a long mellett döntöttem, nincs is időm motanában a billegtetésre. Ez a DAX esetén kimondottan jól bevált. A BUX egy illikvid instrumentum, de annak is eljön majd az ideje"

Lupin úr!

Csak ámulok a határozott kitartása mellett.

#378719 Rozsdáskilincs Előzmény: #378709

Igen. A piacról csak nagy általánosságban szoktak irni, mint a javas asszonyok, mindegy mit mondasz igyis ugyis leszbenne találat. A tudományos elméletek azok fekszenek, mennyire húzható a piacra az más kérdés. Lupin úr egyedűl olyan tökös hogy vállalja a gondolatait, Szultán is bemondja időnként.

A TF eseknek ha olvasnák: Nem kell megsértődni. Én ezt látom ott, én meg sokadik féleszű speki leirhatom a véleményem, mert vannak ugye olyanok akik nemirhatják le.Nem vagyok a pénzügyi maffia látókörébe:D Mert ugye a vélemény olyan mint az a bizonyos luk mindenkinek van de senki nem kiváncsi a máséra:D

#378711 Rozsdáskilincs Előzmény: #378704

Most olvasom, látom megint elöntötte a tesztoszteron a halántékokat. Ott sese lesz béke, túlsok az önérzet. Pedig csak egy virtuális fórum.

#378709 Hathor Előzmény: #378704

nagyon elmentek a politikai csatározásba, kinti-itthoni politikai állásfoglalásokkal.

Mondjuk engem sosem érdekelt a politika topik itt sem, ezért nem is olvastam idén még TF-et, meg itt sem nyitottam meg a politika topikot.

#378704 Rozsdáskilincs Előzmény: #378688

Ja a tegnapira!

Pár éve kihalt volt a TF, PZ tartotta életben hireket idézett szerintem éveken keresztül. Amióa Lupin úr újra irogat oda azóta van ott valmiféle élet. Nélküle újra végük szvsz. Szvsz túl arogánsak és túl széles arcuak ott a spekik. Olyan mint egy nyilvános zárt klub.

#378699 Rozsdáskilincs Előzmény: #378688

Olvasom:)

Bár Szúltánnal kicsit szigorú, szvsz nem érdemli meg nemszokott bántani senkit. Lupin úrn ha nem alussza ki magát harapóstud lenni:) Ahogy látom Szultán se sokat aludt a shortokkal a párna alatt, 2 kor még irogatott.

Hiába no nyitott pozikkal nem mindig alszik jól az ember.

Lupin úr!

Nem lehet hogy a financial gang eltévesztette a cimet, túlrohant kishazánkon megse álltak japánig. Ha már odatévedtek megvették azt. Napokóta emelkednek, ezekre a ferdeszemüekre figyelni kell.

A középtávu varakozások szvsz nincsnek veszélyben. Reménykedem olcsóbban visszatudom venni a kiszórt pakkot.

#378696 Hathor Előzmény: #378688

Lassan szólhatnál Neki, hogy itt mindenki szeretettel várja, ne írogasson magában, van itt egy jó fórum, ahol kiemelkedhet, lesznek hív olvasói.

Sőt már topikja is van.

ha nem szólsz szólok Neki én :)