elolvastam tényleg, de a chartot is elnézve:-) azt hittem, fölöttünk van. megnézem még egyszer.
elolvastam tényleg, de a chartot is elnézve:-) azt hittem, fölöttünk van. megnézem még egyszer.
Ha még mindig van időd olvasd el még1x :-)
Bár nem játszik mert nincs de ha lenne az jót jelentene a longjaidnak.
http://www.thebetbulls.com/cms/chart_alakzatok/reszletes/Szigetfordulo
Nincs sziget, ahhoz a tegnapi max felett kellet volna nyitnia, és lehetőleg nem is szúrni le addig.
Miért nem örülnél ha longban vagy??
utánanéztem ennek a szigetnek..végre volt erőm és időm..én nem örülnék neki, dobhatom akár már most a longot. egyébként is lehet, hogy ez álsziget:-)
OTP nemigaz hogy mit művel ma is....6350 az ellenállás.
globális rossza hangulat ellenére tegnap felhúzták és ma sem akarnak leállni.
azért kösz :-))
kivárás kell ide... ha elindulunk fölfele akkor nem lesz esés...
jól van na
a hónapot nem írta,azt hittem ma......:-)
na ha így vettem a hatit is,akkor jól nézek ki.....:-)).
Csak péntek 13, nem ma:)
Hogy valami témába vágót is írjak: Ez a 400as kt ááá!
Röhögni fogtok :-))
Én péntek 13. -án születtem :D
buxot shortolom...akkor ma mi fog történni ? nem nézné meg valaki a kristálygömbben ?
Én babonás vagyok.hiszem hogy ezen a napon sok jó érhet bennünket,longos oldalon..:-))
Yo reggelt!
Sikeres péntek 13-at mkinek. :)
ki babonás?
Nekem ma keresztbe lett húzva a napom..
Mennem kellett volna egész napos XTB tanfolyamra, erre pont a mai napra kaptam a robogómmal időpontot szervízre, így ugrik a tanfolyam.
Egyébként nem vagyok babonás, de ilyenkor jobban vigyázok a járművek vezetésénél.. lasabban megyek, nem megyek bele kockázatos dolgokba.
Egyébként reggelre esett egy szép kis eső, este kint hagytunk mindent a kertben, hogy úgy sem esik, mert nyoma nincs, de mégis lett..
Ja Ázsia is esik :)
inkább váltsd pénzre az infót ha tudod.. vuvuzéla? előre..a medve/bika bőrére..?
Köszi,az nem gáz,ha Herci szigete bejön akkor viszont megfújatom vkivel a vuvuzelát! :D
Fej vállak sora pedig itt van, hogyan állna a következő fordított fej-váll, órás charton.
http://postimage.org/image/16hzsihus/
50napost nem adták könnyen, visszahúztak pár támaszt.
Hanging man a mai gyertya
majd holnap kiderül. én már kezdek fáradni. mosolyogni majd 24k fölött:-)de tartom a longot balek módra:-D
nem fordítottam, pont azért, mert fos a piac. Forgalom se volt, telkot akartam volna venni hosszabb távra, többi drága.
Gondolom fordítottál ma napközben, aztán megint tréfáskodik a piac.
Nem igaz, milyen szopatás megy..
sajnálom.
ebből sziget lesz az igazán vicces ...