Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#380980 Euroman Előzmény: #380978

én azt nem értem, miért nem az otp-t ütik...máskor azt szokták...ez a cég nem szokott hangulatfüggő lenni....ha a külfölddel emelkedtünk volna, 575-580 között akartam eladni, de 569 volt a teteje, és abból is csak egy pár kelt el...

#380978 Euroman Előzmény: #380971

nem jött még meg, a Raiffeisen azt mondta, olyan sok ügyfelüket érinti, hogy 15 és 16 óra között lesz a számlákon...a mai nap egyetlen jó híre, amúgy gigaszopás...

#380911 Hibaz Előzmény: #380827

Akkor tartás(kitartás)...

Most 7 %-os bankbetétek világában,lehet nem egy nagy biznisz a Telekom.Vagy kamatemelést áraz a piac középtávon,ezért nyomott a telcsi ???

Folyamatosan figyelem, de én sem kapkodom érte még.....

#380782 Bendeguz Előzmény: #380533

TA-val várni kéne még pár hetet, aztán okosabbak leszünk. Szvsz maradunk a csökkenő trendben, majd 500 felé fordulhat nyár közepén, de legkésőbb szeptemberben.

#380729 Higins79 Előzmény: #380643

„A Közgyőlés felhatalmazza az Igazgatóságot, legfeljebb 104 274 254 darab (egyenként 100 forintos

névértékő) Magyar Telekom törzsrészvény vásárlására. A felhatalmazás célja, hogy a Magyar Telekom jelenlegi

részvényesi javadalmazási politikája kibıvíthetésre kerüljön a javadalmazásnak ezzel a formájával, ezáltal pedig

a részvényesi javadalmazási politika összhangban legyen a nemzetközi gyakorlattal.

A felhatalmazás a közgyőlési határozati javaslat elfogadásának napjától számolva 18 hónapos idıtartamig

érvényes. A felhatalmazás keretében megvásárolt részvények együttesen egyszer sem haladhatják meg a

Magyar Telekom Nyrt. jegyzett tıkéjének a 10%-át (vagyis legfeljebb 104 274 254 darab törzsrészvényt).

A részvények megvásárlására a tızsdén keresztül kerül sor. A Magyar Telekom által fizetett részvényenkénti ár

5%-nál nagyobb mértékben nem haladhatja meg a vásárlás napján, a Budapesti Értéktızsde nyitószakaszában

kialakult piaci árat. A részvényenkénti legalacsonyabb vételi ár 1 forint

#380637 filter Előzmény: #380602

Készítik elő a holnapra.:)

Megérkezik az osztalék...lehet venni szeretnének.:)