hát nemtudom..ilyenkor USA ban már emberes felpattanás szokott lenni..most viszont egyenesen zuhanórepülésben vannak...bár a forgalom nagyon alacsony eddig.
türelem kell ide.
hát nemtudom..ilyenkor USA ban már emberes felpattanás szokott lenni..most viszont egyenesen zuhanórepülésben vannak...bár a forgalom nagyon alacsony eddig.
türelem kell ide.
Bud!
Te lassan kiadhatod Egon elemzéseinek elemzéseit.
Te vagy a legnagyobb híve :))
lassan a szöveges részt megírhatod neki reggelre, legalább beér időben a KBChez ,-)
szerk: én dobok Neked mellé egy rajzot és osztozunk a milkás munkadíján :)..
Mi történt? Mire esett nyugat, meg a hazai piac ekkorát egy perc alatt?
Már éppen gondolkodtam veszek 1konti próbát 785nél, amikor lerakták a könyvet 785-800ra :)
áhh, reménytelen.
Én most inkább erre a mondatra koncentrálok : " Ha 23.650 alá esik akkor NAGY momentumot kaphat lefele"
Én nagyobb esést várok mint 470 pont...szóval kitartok...zárok ha elindul nagyon a 650 felé..addig kitartok a short mellett.
holnap fogadjunk hogy ezt fogja írni :
"elesett a támasz...minden emelkedést short nyitásra kell kihasználni"
Nekem csak a shortok fele lett zárva.
Viszont vettem Richter-t.
Én meg nagyon hülye helyen vettem, de hát ez van. Miért nem voltam körültekintőbb?
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm. Látszik, hogy jó hosszú az út odáig, de hát a chart szerint nincsen lehetetlen:-) Szép is lenne, gondolom hati akkor fentebb jár. Vagy álmodozás az élet megrontója?
Lovax megkért nézzek Neked egy longos chartot :))
mit mondjak, nem tudtam ellenállni. Mivel hárman itt longoltok, így beteszek egy longos chartot :))
Elnézést attól, akinek ez már sok, ne is nyissa meg :))
Sormintát csináltam fej-váll fordított fej-váll mintákból.
http://postimage.org/image/10neozm5g/
Elliottban van ilyen zig-zag alakzat azt hiszem.
valaki nagy szakértője volt ennek, de utána nézek.
kicsit hamar kezdtem el venni
de azért hiszek a felfelében
lehet a teteje nem ott lesz,mint előzőleg,hanem lentebb.de ki tudja?
szerinbtem ez nem technika és nem funda
csak hülyítés
ugye arra meg érdekesen lehet kereskedni:-)De én ma BUX-ot23750en vettem
meglátjuk
plussz a múltkori tankolás is itt van
gondlotam hogy most megint meg akarják menteni ezt az egész esést..én még várok azzal a short lezárással...nem igaz hogy nem bír 10 % ot esni 24.580 ról...onnan kéne nekem :D
a long egy részét zártam, de van még belőle, és nem bizakodok. amint jó lehetőséget látok, lezárom, és újrakezdem a poziépítést.
inkább annak örülök, hogy nem estem pánikba, és így a bukó sem fáj annyira. elkönyveltem magamban és lezártam magamban a témát.