Nyugalom:))
Nekem 27 a céláram. Hogy honnan? Azt a piac mutatja meg:))
Tévedni szabad:))))))))
Nyugalom:))
Nekem 27 a céláram. Hogy honnan? Azt a piac mutatja meg:))
Tévedni szabad:))))))))
Sziasztok!
Most sikerült eladni az esüstöt -'(iShares Silver Trust) vétel 33,63$ elad 38,15$ 500DB
párnapig nem voltam..jól kerestem beraktam vtelre erste certit 650-600ig.és eladtam 1000körül..
jól esett
na el is adtam a certit, mert nem leszek tovabb ma aztan nem akarok egy -8%os esesbe belefutni delutan, na meg persze hozott rendesen es ez alapszabaly nalam hogy ha valamiben 25% felett erek el egy nap alatt akkor azt a tradet inkabb lezarom es elkoltom:D
utólag írod.. de nem rossz..
sokat hagytam a piacban..
kösz a tippet, erre hozzászólásodra tettem be egy megbízást 450-re. (akkor még 600 felett volt)
most eladtam az 1/3-át, ha kiütik, akkor is nyerek már rajta... :)
A nagy esés óta, csinált ma egy új aljat, gondolom, fog hozzá tartozni, egy alacsonyabb tető, ezért 30 alatt a helye, szerintem....ami itt van a nyakunkon...ott lehet, hogy vennék.
vegre hazaertem, teljesultek a vetelek certiben, de amilyen mozgast ma is bemutatott, valami ritka szuk stoppot fogok betenni ra holnap reggel vagy pedig egesz nap itt fogok ucsorogni a gep elott:D egy kis korrekcio rafer megint, de hosszabb tavon szerintem biztosan kiutik ezt a long certit
erste amit javasol 90%-ban nem jön be..így érdemes nézni..jó kontra indikátor
Portfoliós (is) vagyok,és traderszoba ajánlás van többször,ha van valami érdekesség,nagyon nagy %-ban bejön nekik amit ajánlanak,mert figyelem.Ezt csak azért raktam be,mert DU ajánlották,ez nem azt jelenti hogy venni is kell
ilyet kapsz Erstétől.. és kb így is kell számolni..
32őn sztem is érdemes fél/harmad pénzzel venni...
lótúró.. sokat hagyok a piacban.. mint most..
ezt mondom kockáztatni kell.. ha berax stopot elveszik.. ezért nem használom csak végső esetben..
eladtam a maradékot, mardt még.. teljesült egy beragadt vételem még 450en :)
670en eladtam
:))
Jó!
Ilyet én is tudok, időtáv nélkül..
Kereskedési ötlet: Ezüst vétel: 32,62; célár: 43,66; veszteségvágás: 28,23; hozam/kockázat 11,04 usd / 4,39 = 2,5
PF Traderszoba ajánlás ,meglátjuk
De a másik oldal,sem tétlenkedik....::))
Hogy mi lesz ebből....?
:))
Na, grat!
Úgy látszik, homlok egyenest más csinál a piac, mint ami az elképzelésem, az egészről...
Az viszont tisztán látszik, hogy kivannak éhezve az inedek, egy kis dollár gyengülésre, minden, aljnak hitt szintet, megfordítanak....
Érdekes lesz, ha tovább erősödik, ha gyengül, hamar visszarendeződik minden, szerintem.....