Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#380991 Lovax Előzmény: #380970

Én is innen tanultam meg annó, és most jövök rá hogy ezt annak idején Te írtad. :)

A képek már offline sincsenek meg neked?

#380972 Hathor Előzmény: #380961

Unicredit, és az AXA kínálja a nagyobb kamatot, egyikben sem bízom.

AXAra zeeh hívta fel a figyelmem, hogy nincs rajta az OBA listán.

#380968 Hathor Előzmény: #380967

Ja és prompt bux értékeket írtam!!

na meg az kimaradt, hogy ma 50napos mozgót is levitte, már csak hogy a felsorolás teljes legyen.

nem akarok belejavítani, mert elmegy a chart linkje.

#380967 Hathor Előzmény: #380958

Nagyon sok mindent tudnék fűzni a charthoz.

Reggel letörte ugye a ketttős fibo szintet, támaszt..

utána volt egy támasza, a dupla top nyakvonalánál, ha jól látom, vastag lilával behuzva, azt is letörte, majd egy 50%os fibon is áttört le.

Hol lehet megálló.. mint azt írtam pár napja, charttal is szemláltetve 22850-800körül van a következő kettős fibo szint, valamint oda megy 100és 200napos mozgó átlag, fiboilag a november óta tartó emelkedő 38.2es szintje, és ami a lgefontosabb a november óta tartó emelkedő trendcsatorna alja, ami képen is van vékony kékkel.

Dupla toppal nem cifrázom most, mert ezeket az akadályokat le kell gyűrni először.

Én nagyon örülök a jóárasításnak, a kollegák longból származó veszteségének kevésbé.

A vastag kék téglalap jelöli a véleményem szerinti támasz zónát:

http://postimage.org/image/jrpwzimc/

#380965 Lovax Előzmény: #380952

Végülis igazad van, az alapkamat 6%, ez 24000 jelenlegi árra vetítve éves 1440 pont, aminek az 5/12-e pont 600.

Akkor meg essen még a prompt is 150 pontot! :D

#380961 sbbacsi Előzmény: #380957

Unicreditben van most akciós 8%, de csak 2 hónapra és új pénzre. Feltörésnél 6%, a többi ketyeg tovább 8%-on. Én ma kötöttem le.

Mondjuk most a számlanyitás, vezetés is ingyenes, remélem nem csak 1-2 hónapig.

AXA-val mi a baj?

Hogy ON is legyen: Írtam anno, hogy 24100-on nyitottam a shortot. Most 2/3 mennyiség van innen. De sokat seggeltem, mire plusszba jött, így most nincs már sok kedvem tovább tartani, pedig lehet, hogy most kéne...

#380958 Hathor Előzmény: #380952

nekem soknak tűnik az a 600as KT, de ki fogom már számolni pontosan mennyi az annyi.

Év elején sem volt 700nál nagyon több, csak ha túlpörgött, mint most 500helyett 650

#380957 Hathor Előzmény: #380951

megjöttem.

Látom tetemeset estünk mióta nem voltam.

Csilla, Herceg longja?

Herceg azt írta fent van az elemzés, az érvényes, az alapján longolt és két napos irányt várt, most nem tudom, hogy long irányt várt-e két napot, mert abban maradt tegnap..

Gondolom Őt stop kivágta.

Csilla írta, hogy rossz estéje lesz, de tudom háttérbe figyel minket.

Csilla írj nyugodtan mizu.. együtt érzünk veled!

Más:

Voltam bankban bankbetétet nézni, mint beszéltük azt többetekkel a banki kamatok topikban.

K&H-ban is van pénzem és ott van egy kamat prémium betét, amin 7%os kamatra tudtam kötni feltétel nélkül, idő előtti kivétnél is kapok 3%ot.

Fél éves kifutású, juni 30, dec 31 a lejárat. 3%kal kamatozik mindig, de kamat prémiumot kapok 4%ot, ha bent marad minden fél év fordulóig, tehát félévente éves szinten 7%.

Nekem ez tűnik a legjobbnak bankbetétben, de sokat kutakodtam a hölygikével, mire megtaláltuk ezt a konstrukciót. Azt mondta nem nagyon reklámozzák, mert a jegybanki kamat 6% körül, így nekik ez nem valami nagy buli :)

sebaj, lényeg, hogy nekem megfelel.

Nem kell kamu AXA bankba mennem 7%ért.

#380952 Alexander Előzmény: #380948

Szerintem a 600as kt teljesen rendben van. Sőt, még kicsit talán kevesebb is, május közepén járunk, az év fele sem telt még el.