Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#380774 akpo7 Előzmény: #380736

Emelkedesben se mentunk veluk (foleg hati), akkor minek esnenk??? Illikvid piacon tokoreszes van, Herceg asito babas kepe sztem kivaloan tukrozi a helyzetet. Amerre megjon a forgalom, arra erdemes majd beallni.

Ebben persze sajnos benne van, h. dobnod kell majd bukoban a longot. Nekem ma minimalis minuszban stopolodott, nem siratom egyelore. Sot ugy dontottem, h. egy ideig inkabb promptot kereskedek par napos kis pozikkal csak.

#380773 Csilla76 Előzmény: #380771

ahogy elnézem, én is realizálhatok holnap egy ezer pontots bukót.:-(vajon hol nyitunk holnap? valszeg meglesz a 23950 is:-(

#380771 pepe01 Előzmény: #380768

Tavaly többször realizáltam 1000 pont feletti bukót és 1-2 hónapon belül mindig vastag +ban szálhattam volna ki. tudum nincs lenne.

Egyébként a stoppal állok hadilábon, mindig ott kezdődik a probléma.

#380770 Csilla76 Előzmény: #380764

off

így igaz, azt gondoltuk, hogy minden rendben, csak ezt a mutyi görög témát nem számítottuk bele a mai napba. szemét eu is..de miért nem vonják igazán felelősségre a görög politikusokat, meg kormányt, akik elhallgatták a számokat? valszeg mert ők is benne voltak. mármint az eu. elég szar éjszakám lesz. sajnos.

#380768 Rozsdáskilincs Előzmény: #380765

OFF

Pepe01

Nem mindenki képes hidegvérrel szemlélni hogy apad a tőke. Erre a -1800 pontos bukókra azé ne szokj rá mert csúnya vége lehet eccer:)

#380765 pepe01 Előzmény: #380764

Tudod az 1800 pontos bukóban is jól aludtam, mert tudtam, hogy nem fogok bukni vele. Longosként mind ezt nem tudom elképzelni.

Annyira nem mozog a nemzetközi indexekkel a Bux, hogy nem is várok egyelőre igazi esést.

#380764 Rozsdáskilincs Előzmény: #380758

OFF

Ma du már nyugtatták egymást a spekik:) Mikor megnyekkent az index. Valami olyan filing volt mint mikor a gyerek a ringben öklözik és kap egy gyomrost. Nyugyi nyugi nem történt semmi....

Valszin nem alszanak jól a longosok.

#380736 Csilla76 Előzmény: #380702

hogy az anyjukba dőlnének be hülye görögök. nem kéne megmenteni őket, ki kéne rúgni őket. most ugrott a long végleg. holnap olyan gap down lesz, hogy islogok.