hol állunk ?
Hát jöhetett volna ez az újabb görög dráma nyitvatartási időben.
OFF
ok értem.
Csillus
eddig tartott a támasz kitudja lehet holnap is tart. Futik még hátra vannak reggelig.
Emelkedesben se mentunk veluk (foleg hati), akkor minek esnenk??? Illikvid piacon tokoreszes van, Herceg asito babas kepe sztem kivaloan tukrozi a helyzetet. Amerre megjon a forgalom, arra erdemes majd beallni.
Ebben persze sajnos benne van, h. dobnod kell majd bukoban a longot. Nekem ma minimalis minuszban stopolodott, nem siratom egyelore. Sot ugy dontottem, h. egy ideig inkabb promptot kereskedek par napos kis pozikkal csak.
ahogy elnézem, én is realizálhatok holnap egy ezer pontots bukót.:-(vajon hol nyitunk holnap? valszeg meglesz a 23950 is:-(
Tavaly többször realizáltam 1000 pont feletti bukót és 1-2 hónapon belül mindig vastag +ban szálhattam volna ki. tudum nincs lenne.
Egyébként a stoppal állok hadilábon, mindig ott kezdődik a probléma.
off
így igaz, azt gondoltuk, hogy minden rendben, csak ezt a mutyi görög témát nem számítottuk bele a mai napba. szemét eu is..de miért nem vonják igazán felelősségre a görög politikusokat, meg kormányt, akik elhallgatták a számokat? valszeg mert ők is benne voltak. mármint az eu. elég szar éjszakám lesz. sajnos.
OFF
Pepe01
Nem mindenki képes hidegvérrel szemlélni hogy apad a tőke. Erre a -1800 pontos bukókra azé ne szokj rá mert csúnya vége lehet eccer:)
Tudod az 1800 pontos bukóban is jól aludtam, mert tudtam, hogy nem fogok bukni vele. Longosként mind ezt nem tudom elképzelni.
Annyira nem mozog a nemzetközi indexekkel a Bux, hogy nem is várok egyelőre igazi esést.
OFF
Ma du már nyugtatták egymást a spekik:) Mikor megnyekkent az index. Valami olyan filing volt mint mikor a gyerek a ringben öklözik és kap egy gyomrost. Nyugyi nyugi nem történt semmi....
Valszin nem alszanak jól a longosok.
hogy az anyjukba dőlnének be hülye görögök. nem kéne megmenteni őket, ki kéne rúgni őket. most ugrott a long végleg. holnap olyan gap down lesz, hogy islogok.
Reménykedjünk, hogy nem vizionálsz :)
mit tehet az ember ? :-)
fornit - ha már el tudod adni kis nyereséggel az is haszon :-)
:))) Te már vízionálsz :)
Így alakult hogy záróban vettem hatit...
ja, és 450 alatti a kt.