Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#380673 BudFox Előzmény: #380665

hát két éve minden támaszról pattantunk...de örökké ez sem mehet majd...egyszer vége szakad.

#380665 Lovax Előzmény: #380662

Sokkal nyugodtabb lennék ha ma is megérintené a 24000-t emelkedő forgalommal és tovább építené azt a csökkenő háromszöget.

Ellenkező esetben erős kényszert fogok érezni, hogy felezzem a short csomagomat. Pedig úgy a szívemhez nőtt. :P

#380661 Kissherceg Előzmény: #380660

a kt neked tágul. Olyan ez nekünk, mint ciccolina életútja. Könyvének címe: fogpiszkálótól az erdőig.

#380660 BudFox Előzmény: #380656

Telekom és Richter beadta a kulcsot...MOL lal próbálják megint megmenteni a kócerájt. :D

OTP csorog...tényleg nincsen forgalom short zárás óta... de ez már elég ok hogy felfele kitörést várjunk ?

és ha csak kivárnak a külföldi vevők is ?

#380638 Hathor Előzmény: #380632

Reggel benéztem Herceg elemzésébe, hatihoz azt írta:

"Jelöltem a jelenlegi sáv két szélét, amiből ha kimozdulunk, akár két napos trend is kialakulhat."

Jót nevettem rajta..

Ha kilépünk két napig lehet végre trendirány :))

ezzel mindent elmondott, nekem elég egy nap kétszer megnézni a chartot, másra nem érdemes. Mondjuk a háromszög szerintem jó setup lehetne, lehetett volna.

23670en van Prompt bux 50es mozgó órás charton, én ezt figyelném most.

#380634 Hathor Előzmény: #380628

Chart alapján felfele kellett volna, alulról támasztotta is az 50es mozgó, de egy hír, adat keresztbe tudja vágni az egészet.

Westendben vagyok wifin, nem nagyon tudom figyelni, de 15perces késleltetett markersnél háromszög alján vagyunk 50es mozgón.

#380627 BudFox Előzmény: #380623

akkor ezek szerint már kitáncolt belőle lefele...ilyenkor szokták rendesen visszarángatni...nehogy már esés legyen belőle

#380625 Csilla76 Előzmény: #380620

figyelted amcsikat? tudtákmár a rssz adatot, le is mentek, mi meg velük. görög híreket adnak megint..borzolják a kedélyeket.