vszínű igazad van. 1575-ön most 1384 darab áll, ehhez ha hozzáadjuk a 111+5 darabot, akkor kijön a Pepe által favorizált kerek szám, az 1500 :)
vszínű igazad van. 1575-ön most 1384 darab áll, ehhez ha hozzáadjuk a 111+5 darabot, akkor kijön a Pepe által favorizált kerek szám, az 1500 :)
"A Plotinus alelnökének, Szabó Zoltánnak közeli hozzátartozója, Szabó László, 2011. május 12-én 5 darab Plotinus törzsrészvényt vásárolt nyilvános, tőzsdei kereskedésben, 1575 Ft/darabb átlagáron az Equilor Zrt. mint befektetési szolgáltató közreműködésével. "
Nem jártam utána, de lehet, hogy ezek csak részteljesülések...
Vajon hány darabbal jött ki ez a kis pluszocska :-)
Mert mondjuk "kerek" összegben fektetnek be. :-)
pl.: 175000 Ft / 1575 Ft = 111 db + 175 Ft
Kicsit komolytalannak érzem, illetve soha nem értettem miért nem kerek számokat vásárolnak az emberek, mint Én :)
ÉN a 111-es számra írtam, hogy vicc.
Én sem értem mi a baj ezzel a bejelentéssel. Vett 111 darabot. Biztos ennyire volt pénze. vagy majd még vesz később. vagy valami más :) Jobb lenne ha inkább mindenféle offshoreokban átláthatatlanul pakolgatnák ide-oda a papírokat vagy nem jelentetnék be amit elméletileg törvényileg be kell?
Nincs igazi eladó a papírban, egyelőre töretlen a bizalom.
Vagy adott esetben le.... mondjuk jó lenne tudni, hogy kb hogyan is állunk....
írni kéne neki egy emailt.... azért jó lenne a honlapon valami táblázat ahol nyomon tudnánk követni...lehet hogy az árfolyam is jobban megindulna.
Hívd fel Zsiday mestert, eddig nem láttam sehol ilyen jellegű kimutatást.
Előre is elnézést kérek tőled, de k.... zavar mikor látszólag mindenhova beirkálsz dolgokat és nem sok értelme van. Ne sértődj meg ez csak a Plotinus esetén zavar.
Tehát miért vettél 2 db-ot?
111 db ot ja én vettem 2db ot. tényleg viccház ez a tőzsde.majdnem minden papirja
hol lehet azt megnézni hogy indulás óta melyik pozíció mennyit hozott ?
no mik történnek ezzel is.