Igen, mondjuk itt 34-en vennének, a phylt meg annyin adnák, de így is kemény na
Igen, mondjuk itt 34-en vennének, a phylt meg annyin adnák, de így is kemény na
durva, 1:1-ben váltható.
Mondjuk itt még nem kötöttek 34-en.
Hát ez kész... Sose gondoltam volna, hogy egyszer a phylával egy szinten lesz:(
nemcsak ez a részvény szar sajnos majdnem mindeggyik. jo lenne egy ujjabb válság akkor újra lehetnevenni legalább a nagy részvényekből lásd otp 1500. mol 8500.
Bekövetkezett az,amitől féltem...leült a forgalom 50 ft alatt...:(
osztom Én is, nem fest jól a történet
http://peti.equitas.hu/l/aa9cjJPJIrVCfxKw2dOyX1htDcHcrtf6/192646/index.htm
Napi:
Tapad le a 35-ös támaszra. Ez a szint el fog esni.
A spekik az "olcsó" árak láttán beszálltak, a nagyok, akik a fundamentumokat is nézik, kiszálltak. Nem véletlenül, a cég sorra adja el leányvállalatait, hogy fenn tudja tartani a fizetőképességét. Ilyen fundamentumok mellett ki fogja venni ezt a papírt ? Nem véletlenül csúnya a chart...
:D:D
Biztos a rengeteg veszteségből, amit el kellett szenvednie szegénynek a bepalizott kicsikkel együtt... Szívesen adnék neki egy komplett vagyonosodási vizsgálatot A-tól Z-ig.
Véletlenül T.P. nem azon a környéken lakik? Eco-Phyl egykutya:(
hát mondhatni igen csak luxus kecoja van... Nagyon pimp helyen van a lakása, rózsadomb, örök panoráma.
Akkor sörözés közben elmesélheti neked a "hogyan tettem tönkre az Econetet" anekdotáját. :D
:(
ez vicces. Most nézem, hogy abban a "lakópark" szerűségben néztem lakást, ahol Balázs Csaba is jelen van :)))
Ennek örülnek párat odaát a PF-en páran, hogy ez jó hír.
még egy jó tanács: soha ne akard semelyik részvénynek se a mélypontját, se a tetőpontját lekereskedni!