1 ponttal jött feljebb az SP miután mi bezártunk...szóval a reggeli futures fogja eldönteni a holnapot.
1 ponttal jött feljebb az SP miután mi bezártunk...szóval a reggeli futures fogja eldönteni a holnapot.
Nem hinném...vettem hatit én is :D
Ha lesz is..csak a mai alacsony KT miatt lesz. mert USA azóta lejjebb áll m ióta bezártunk
És akkor a feltételezett emelkedő háromszög amit holnap átvihetnénk, ha a piac is úgy akarja.
ennyire azért nm nyilvánvaló a helyzet. a lényeg, h most még tart a QE, tehát alapvetően long a piac. a megrögzött shortos ilyenkor jobb ha távol marad, eljön még az ő ideje is.
Nem onnan, hanem:
záró előtt hatiban fedezeti pozit nyitottak, majd prompt piacon mindent megvettek záró szakaszban is.
A cégek rogyásig vannak pénzzel, nézd meg pl a mai hír Microsoft megvette a Skype-ot mennyit fizetett érte. stb. Megnézed s&p cégek össz profitját majdhogynem történelmi csúcs. mellette pedig vannak problémák a gazdaságban.
Júniusban kifut QE2 aztán gondolom Fed vizsgálja ezerrel, hogy áll meg a gazdaság a saját lábán, be kell e még avatkozni.
Eu-ban megnézed németeket sok makrójuk rekord közelien jó, de megnézed görögöket csőd. Vagy pl minket külker mérleg rekord hónapról hónapra ez nem éppen a világgazdaság gyengeségére utal.
Iszonyat kettősség.
Erre írták itt páran, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Könnyen kitalálható, hogy mi lesz...
Én csak azon csodálkozom, hogy a "jövőárazó" tőzsde ennyire nem lát a jövőbe és tényleg konkrétan mindenki akkor fogja észrevenni ezt, amikor már a szánkban lesz a bankjegy???
Lelested az emelkedő háromszögemről mi?! ,-)...
mindjárt jön a friss záró chart felrakom hova zárták a háromszögben.
Még 2perc
holnap gap up lesz sztm. :)
Ezt a pénzpumpát sem tudja a piac hogyan értelmezze.
Nyomják, mert sz@r van, tehát kell a segítség. Vesznek mindent mert nyomják a pénzpumpát, likviditást, de közben sz@r van. Pénzpumpát befejezik, akkor jó lesz-e, mert elindul a gazdaság a saját lábán, vagy esünk, mert eltünik a pénznyomda.
igen, semmi sem érdekel senkit sem...régi összefüggések semmit sem érnek.
Bux meg felhúzva rendesen...kész. _:-)
440 a kt, nice :)
Lehman csőd egyik napról a másikra történt, a görög saga meg már több mint egy éve húzódik. a piac beárazta csődöt, ld. CDS, hozamok. persze a tény, a bizonyosság kiváltana egy kisebb pánikot, de az átstruktúrálás módján nagyon sok múlik.
"itt tök mindegy, hogy pénzpumpa van, vagy sem" szvsz ez nagyon nm igaz, az ingyenpénz farvízén megyünk fel.
Nekem nem világos, hogy emelkedő Görög csődhelyzet mellett, folyamatos CDS plafont elérve miért rallyzott az Euro a dollárral szemben, és most hogy megmentésről beszélnek miért kell esnie?!
Érdekes összefüggések vannak. Senkit nem érdekel a görög csőd sem.
Régen egy Lehman csődre felezték az indexek magukat, ma már semmi nem számít, és itt tök mindegy, hogy pénzpumpa van, vagy sem. Infláció sem érdekel senkit.
Engem meg az egész kereskedés nem érdekel, nem érzek semmi késztetést ,-)
Chartok viszont továbbra is foglalkoztatnak..
majdnem megszakadok a röhögéstől : Richterrel lefelé korrigálják a BUX -ot :DDD OTP is elindult utána....lekötik támaszra ? :DDD
sajnos még tart a pénzjegynyomda....és most hogy kijött még egypár jó jelentés..húzzák fölfelé...jaj..de jó lenne már ha vége lenne ennek a manipulációnak.