Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#380356 kissat Előzmény: #380349

é annyit látok naposon dax sandp visszatesztelte a korábbi csúcsot és ballag felfele, csinált egy magasabb aljat.

mindig van lemaradó, majd azon rántanak a legnagyobbat.

vagy nem.

#380355 banyaiz Előzmény: #380353

Női megérzésekkel nem vitatkozom. .)

Azt érzem az egész piacon, hogy van egy félelem arra, hogy május van és ilyenkor sokszor esnek a tőzsdék. Erre van ez a nagy kivárás vsz.

#380353 Tavasz Előzmény: #380350

Igen.meg kell nézni a Citi alapjainak a hozamát-Hát INGvel karöltve mehetnek a süllyesztőben,mert az ügyfelek pénzét tuti süllyesztik..De szerintem menni fogunk,valahogy a zsigereimben érzem.Ami azért komoly befektetési elképzelés.:-)

#380352 BudFox Előzmény: #380347

jólvan..ez az adat is rossz lett...de hova a fenébe húzzák felfelé még ? mikor 1 hét múlva csődbemegy az egész kóceráj ? :D

#380350 banyaiz Előzmény: #380347

Ezek a cégek mindig a saját elemzéseik alapján vennének fel pozíciót, mármint amit nyilvánosságra hoznak már a Lehmann tesók sorsára jutott volna szinte az összes.

Amit így leírnak elemzésként az már rég múlt idő tisztelet a kivételnek, a jövő heti /havi/ évi újság kellene inkább. :)

#380349 Csilla76 Előzmény: #380348

Én meg pláne tartom:-) most szurkolok a hatinak:-) hát valami vulkán készül szerintem.

szerk: csak ne visszafele süljön el.

#380348 Tavasz Előzmény: #380347

én tartom a longokat,amiket jeleztem valamelyik nap.annyira mondják a rossz híreket.csak elindulunk végre fölfelé.:-)kitartás,stratégia most nincs csak a kitartás......Ilyen piacra nehéz stratégiát építeni,ha nagy gáz van,akkor kiszórás,de nincs gáz,csak beszélnek róla,szerintem figyelemelterelés.De a technika sem egyértelműen negatív szerintem..:-)

#380347 Csilla76 Előzmény: #380345

igen olvastam. szemetek. nagyon haragszom rájuk. manipulálják a befektetőket, mert nem az ő érdekeik érvényesülnek most.

na bassz. felfele nincsen nagy ellenállás..mi is megyünk egy kicsit. etetjük a longosokat:-)

#380340 BudFox Előzmény: #380333

USA megyeget felfelé..mi meg egyhelyben állunk, inkább esünk...tényleg a külföldiek veszítették el a bizalmat szerintem..már túl drágának itélik a magyar piacot..

#380336 Rozsdáskilincs Előzmény: #380333

OFF

ne igy legyen, de ezt csak most gondolod! A piac olyan mint a szirének éneke elbüvöli a spekulánst, se lát se hall. Sok mindennek kell történni a fejben mire bár halja az éneket de attól még körbetud nézni és a maga ura marad. (ezt sok mellébeszélést):)

Dennisék mondták annó: Akár egy újságban is közhzé tehetnénk a sratégiánkat. Akkorsem lennének képesek vele egy doollárt sem keresni. Szvsz igaza volt. A pszihót nem lehet tanulni csak megélni!

#380334 Csilla76 Előzmény: #380333

Pf cikk: Kerülni kell Magyarországot...hát ezzel csak esni fogunk...még lehetünk akár 20000knál is:-)

#380333 Csilla76 Előzmény: #380331

valszeg ugyanaza a zacsipacsi.:-)

off:hát ha ezt ki fogom bírni, és megcsinálom, akkor jobban fogok hinni magamnak és a piacnak is:-)

#380331 Rozsdáskilincs Előzmény: #380329

Még egy OFF de mostmár nem szeretnék Herceggel összefutni mert szerintem viszket a tenyere:) Zacsipacsi lesz, bár nemtom neked mint leánynak mi jár?

Olyan ez mint a háború elpusztit mindent de mögötte új élet születhet. Szvsz ezért mondják olykor a nagyok a piac megfogja változtani az énedet is.

#380329 Csilla76 Előzmény: #380327

Hiszed vagy sem, most olvastam el, ebben a percben, amit idéztél benne. Igen, én is ezt érzem, hogy kezd úrrá lenni rajtam a pánik, hogy jól döntöttem-e vagy sem, bírom-e vagy sem. Még nem roppantam össze. Bizakodom, hogy jó a döntésem.

#380327 Rozsdáskilincs Előzmény: #380321

OFF

Mentálisan összeroppant a piac azután könnyebben megy a szabájok betartása. Vagy abba hagyja vagy új alapokra helyezi. Mindenkinek saját útja van.

Ha ez segit vakmajom is erről irt burkoltan szvsz. A legnagyobb feladat.

#380325 holnor Előzmény: #380313

egy ilyen adatnál nm lehet csak a puszta számok alapján azt mondani, h jobb v rosszabb.

importárindex: az importált áruk árának változását mutatja. először is össze kell vetni az exportárindexszel; másodszor megnézni a szezonalitást; harmadszor komponenselemzést végezni, etc. ha ezek megvannak, akkor lehet mondai, h jó v rossz. de még akkor is lehet magyarázni, h:

- jó a magas szám, mert az mutatja, h nő a belső fogyasztás, tehát felépülőben van a gazdaság

- rossz, mert sok vállalat marzsa szűkül.

és még ezerféle lehetőség van.