Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#380203 Ibiza Előzmény: #380178

nem emléxem mert nem nagyon érdekelnek kispapírok.. phyl duplázott nekem egyszer azóta rá sem nézek..fotexen jól keresek rendszerint.. eco hozott párszor pénzt.. 55-58ról 96--120

akkora pénzt rakok beléjük amekkora nem fáj ha elmegy de kellemes ha duplázódik..

#380178 matgab Előzmény: #380174

Lesz az eco még 100 forint felett, ebben biztos vagyok...

Max a névértékemelést kell megvárni vele!

Mi a francért érne ennyit, amennyi ma az árfolyam?

Az emberek nem tanulnak. Emlékszel a Gardéniára, vagy a Nabi-ra?

Ott is ilyenek voltak az utolsó időkben a hozzászólások, hogy valakinek ez még jó lesz pénzmosásra, vagy adóoptimalizálásra, vagy hogy így könnyen be tud lépni egy új cég a tőzsdére, és könnyebben szerez majd tőkét...

Nagy lópikulát!

Amelyik cég ide jutott az azért jutott ide, mert xar, béna.

Ugyanolyan, mint a fociban a bajnokságban a tök utolsó helyezett. Lehet, hogy szerencsétlenek voltak a meccsen, lehet, hogy rossz volt a bíró, de az is lehet, hogy épp nyertek egy meccset, de akkor is azért ők az utolsók, mert hosszú távon erre predesztinálta őket a felkészültségük, tudásuk, kitartásuk.

Don't take it personal, Ibiza, nem ellened irányult a hsz, csak általánosságban.

#380174 Ibiza Előzmény: #380115

:) tetszik amikor technikai elemzéseket látok néha 1mill. forint alatti részvényeknél..

ha akarják mikiegeret rajzolnak neked a charttal.. használjátok már a fejeteket..

a stocky-ról akármelyik ember gyertyát csinálhat a chartba..

eco egy speki papír.. ez alapján kel venni vagy adni.. nekem van.. végigvettem.. kb80-as..50es..30as tartományt...az arányok eltoltak.. a 30as tartomány kétszer annyi mint a többi.. 50es 80as tartomány kb azonos...

eco jelen állapotában nagyon alkalmas pénzmosásra..nyereség átkonvertálására.. a tőzsdén--főleg az ilyen trutymó papírok esetében-- egy lejátszott meccsre fogadsz..

#380115 Zotya32 Előzmény: #379970

http://profitline.hu/technika/elemzes/230271

ezt eddig is tudtuk:

"Teljesen összeomlott az árfolyam, az 50 forintos szint eleste után ugyan megpróbált visszakapaszkodni, azonban a folyamatosan érkező kedvezőtlen hírek (NeoFM és az radiocafé eladása) még lejjebb nyomják hétről hétre az árfolyamot. Belevenni a jelenlegi körülmények között erősen kockázatos. Emelkedés során a 40 forintos szint már ellenállás. "

#379968 Ibiza Előzmény: #379965

jáccásiból..:)

van szolídan..vettem hozzá egynegyedet.. csak a szurkolás kedvéért.. a bajszom érez valamit.. nem tom mit..

#379913 kerikoma Előzmény: #379893

Jól látom, megint volt egy szép öntés.... elég módszeresen szabadulnak meg a pakkoktól. Kíváncsi vagyok lesz-e pattincs 30 környékéről, mint phylnél.....

#379893 zeeh_ Előzmény: #379881

Gyűjtötte az már az elmúlt 1.5 évben is szvsz. Egy kész valamit kellett volna csak folytatniuk, de ezek annyira hülyék mindenhez, hogy az már fáj.

El nem tudom képzelni, hogy mi a fenében bízik a PF-en pár ember. Már csak a Sziget és az Est lapok maradtak, ami ér valamit lényegében. Névértékemelés mikor lesz? Nagy a csend róla. Pedig egy ekkora sztár papírnak 1000 Ft-os névértékűnek kell lennie, hogy jobban le tudja követni a piaci mozgásokat. :D