Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#382216 Sumér harcos Előzmény: #382193

érdekes lesz....

egy féleképpen fog ez menni,ha nem foglalkoznak a bérléssel semmivel,hanem akinek magyarországi állandója van, megbüntetik a szlovák rendszámot......kérdés ezt megtehetik-e jogilag?

de ha 3 honapon túli használattól,meg igy meg úgy..eleve ellenőrizhetetlen......akkor felesleges jártatni a szájukat-foglalkozzanak mással.

Áki ,aki kint melózik hivatalosan ausztriában annak kötelezően rövid időn belül bejelentett lakcimének kell lennie ott?

és onnan inditva bünteti a rendőr a magyar rendszámot?

Re: FIGYELEM!!!!!

#382214 Sumér harcos Előzmény: #382171

még jó,hogy nincs arra dolgom....

mindig felcsesznek csak agyilag....miért nem cukrozzák meg az esetet egy kis láncméréssel...

"ennek kezelését Németor…

#382213 Áki01

"ennek kezelését Németország és Ausztria meg tudta oldani - tette hozzá az elnök."

Azt már elfelejtette hozzátenni,hogy ott nincsen regisztrációsodónak nevetett büntetőadó.

#382194 hosszhuszár Előzmény: #382193

Ez a bohóckodás...csak az a baj, hogy 1 lépéssel mindig le vannak maradva...)

Bérel már szinte mindenki...szlovák cégtől...

inkább törölnék el a regisztrációs adót-----

http://www.autonavigato…

#382059 Sumér harcos

http://www.autonavigator.hu/tippek_tanacsadok/mikent_szabad_hasznalt_gumit_venni-4948?billboard

na megnéztem a dot számot,kemény az eredmény az én téligumimnál,2004 ..24heti gyártás...

ez már enyhén régi:)

most tél végén már le sem vettem....tükör lesz belőle:)

majd jövőre veszek 4db-ot vmit.......

15-ös Michlein Alpin téligumi még 2007 januárjában vettem darabját 4000ft-ért egy gumisnál-nyugatról hozta vhonnan....biztos volt 85%-os akkor....

azóta 2007 január ota nyárival kombinálva a két garnitúra gumi futott 125.000km-t....

#380140 hosszhuszár Előzmény: #380133

Tényleg szép.

Viszont figyeltem az ilyen autók motorterét, és egyben sem láttam ablakmosó tartályt.....