http://hircsarda.blog.hu/2011/05/11/masolt_dvd_ket_talalt_az_artisjus_oszama_rejtekhelyen
:D:D
"Átszakadt fala az Eti Silver Corporation ezüstbányájához tartozó három szakaszból álló gátrendszere egyik gátjának az anatóliai Kütahya tartományban. A cég munkásai azon dolgoznak, hogy megakadályozzák a cianid tartalmú zagy bejutását a gátrendszer legalsó részébe, ahonnan az kijuthatna a környezetbe is. Frissítés: A következő napokban komoly esőzés várható a térségben, így még nagyobb a veszélye egy cianid-katasztrófának."
"A beszámolók szerint a gátrendszerben mintegy 15 millió köbméter cianid található, amely 150-szererese a 11 évvel ezelőtti nagybányai ciánszennyezés során a Tiszába és mellékfolyóba kijutott mennyiségnek."
Ahogy ismerem őket saját számlák dagadnának és az állami tőke apadna:)
:))
Én is, de ami igaz, az igaz, nem mi mentünk németbe versenyezni...
Úgy, hogy utána nézek, ennek a timeframe otc-nek, vagy minek...))
amikor betámadták orbánékat széparcúak(IMF és helytartóik)..orbán megmondta.. most elmennek és kiabálnak pénzemberek de majd visszajönnek.. szerintem beshortolták akkor forintot
Én csak azt nem értem, hogy Orbán Viktorék akkor miért nem forexeznek az MNB-ben lévő devizatartalékkal...
Szerintem ez alapján 2-3 hónap alatt ki lehetne fizetni az ország adósságát, és utána felemelhetnék a minimálbért is 1 millió forintra. (Na jó, a segélyt is légyszi legalább 2000 EUR-ra, és életfogytiglan!)
Mi lehetnénk luxemburg, svájc, és dubaj életszínvonalának szorzata egy éven belül.
A balatont nyáron félig lefagyasztanánk, hogy aki korcsolyázni akar annak se kelljen szomorkodnia, míg a másik feléből termálfürdőt csinálnánk!
:-)
neee negatívoskodjatok.. a mai fiatalok már mások.. eredményorientáltak.. és az imédzsnek is adnak egy kicsit.
megöregedtetek..besavanyodtatok.. be kell látni..:)
Ezek szerint idáig rossz indikátorokat néztem.
Megyek keresek újakat:-))
Hát most majdnem leestem a székről =)
A lényeg, hogy mindegy a timeframe, de az indikátorok mutatnak =)
Dolgozni meg minek, amikor még a kutya is $-t szarik =)
OTC a megoldás, én is úgy olvastam valahol...))
Na, akkor indulok is, lassan, hogy aztán kint megvethessem a lábam, mert mennék én is valami dög autóval, németbe versenyezni...))
"Az ügyvezető szerint nem volt más választásuk, mivel a kínaiak már tökéletesen lemásolták a technológiát, és mint elmondta, ez náluk nem is elítélt cselekedet."
hát ja,könnyen meglehet....
poén, de akkor nem kell panaszkodni ha jön az ellencsapás..
:)