Máshogy látom ezt , a csajok egyre keményebbek, teljesen levetették a korlátaikat . Ez így folytatódik megéljük, hogy már ők fognak megverni, és szexuálisan zaklatni minket. :)
Na de ez tényleg off itt, tőzsdézzünk inkább.
nem bántódok meg.
sajnos sokan valóságosan így gondolják hogy ez a két dolog egy és ugyanaz.
a kapcsolatok többségében a nőnek kell a dominanciát vállalnia, de nem direkt teszi, hanem, mert a másik egyszerűen nem az, vagyis nem tudja mit is akar igazából és kényelmesebb neki ha vezetik, irányítják és így a nő rákényszerül a dominancia bevállalására.
persze alapvetően a nők irányítanak :o) de hát akkor is !
leginkább a döntésképtelenség és a halogatás az ami a sárba döngöli a férfi nemet.
persze ez általánosítás.
meg nem is ide tartozó hsz :o)
márpedig léc mindig is volt.
az a baj, hogy nem átugrani akarják a lecet manapság, hanem átbújni alatta, vagy megkerülni, vagy karateütéssel eltüntetni, stb-stb. tehát nem az egyenes utat választva nekifutni és megpróbálni átugorni, hanem a ferde utat, a gondolják könyebbet-egyszerűbbet választani.
kár!
ezért kell egyre lejjebb és lejjebb rakni azt a lecet és ezért van az, hogy aztán oly könnyű olyat találni aki ezt a béka segge alatti lecet átviszi, de ennek aztán meg is vannak/és lesznek a következményei, lásd. mai társadalom és "családok".
én nem vagyok hajlandó lejjebb tenni a lecet :o) különben nincs értelme.
Csak találgattam milyen lehet az a domináns férfi aki most már kihalt. Aztán rájöttem ez a típus sem halt ki amiről írtam. :)
Nehogy megbántódj ezen, nem gondoltam komolyan, csak félig. :)
Értem, hát nehéz eset ilyet találni de nem lehetetlen. .)
az én koromban természetesen elsősorban anyagi dominanciára gondoltam :o) és egyedileg nálam nagyon fontos, hogy ne legyen "vonalas", ne kizárólag logikára hagyatkozzon a gondolkodásában, legyenek önálló gondolatai, ötletei, elképzelései és legfőképp ne hagyja magát befolyásolni egy nő által :o)))
szerintem a dominancia amire gondoltam az, hogy erős akaratú legyen, következetes, álhatatos, becsületes, tisztességes, megbízható, szavahihető - sorolhatnám még (tényleg első világháború óta tartó folyamat e fogyás), ne adja el magát, a szellemét, a lelkét = ne legyen szoclib !
és amit rozsdás oly jól megfogalmazott: tudja, hogy mit akar, és azt is teszi (fentiek keretében) = ez a Férfi.
látom súlyos fogalomzavar van !
a dominancia és az öncélú brutalitás nem keverendő !!!
erre aztán kétlem, hogy bárki is vágyna ...
jövőre :)
Családon belül két tréder nehéz előre jutás ha ellentétespozit vesznek fel:D Előnye bukni se lehet:D
Persze, családon kívüli vitapartner kell feltétlen.:))
Dr.Ursika!
Úgy látom felmerült az igény a korunk dominánsféfi definiciójára egy hölgy szemponjából. Mi férinak mondott egyének is érezzük valami nincs redben ezen a területen sem. Szvsz a második világháborúban kell keresni az okokat. Ott kezdtek a nők szélestömegei dolgozni ezzel megteremtve az önnálóságukat. Szvsz innentől nehezebb megfelni nekik.
Abból állandó családi balhé lenne. short ,nem, long, de short , de nem. :)
Szerintem egy jó vitapartnerra gondolt a börzével kapcsolatba....
Akad "néhány" :)
Rozsdáskilincs: Ja lehet szellemi dominanciára gondolt, vagy anyagira, vagy szexuálisra. :) Csak ez jutott eszembe erről a szövegről. Majd elmondja talán.
"Bár ahogy elnézem a híreket"
Szvsz nem erre gondolt Dr.Ursika:D Nem hinném a nők többségének hinyozna eza régmúlt hagyomány felélesztése.
rossz helyen mozog a lány, van bőven... :)
""szeretnék már végre egy domináns hímet látni ... de úgy látszik kihaltak."
ez jó. Ez a folyamat a női emancipáció következménye. Régen voltak domináns hímek mikor lerohantak egy várost, mindenkit lemészároltak, nőket megerőszakolták , aztán ha mutatósabbak voltak magukkal hurcolták őket, valami nem tetszett nekik, vagy nem volt jó az ebéd kettőt beletérdeltek az arcukba, csak, hogy lássák ki a domináns. Ej ezek a történelmi idők:) Megértem, hogy a nők hiányolják a dominanciát a mai hímekből végül is logikus. :)
Bár ahogy elnézem a híreket , ma is akadnak hasonló felfogású férfiemberek, lehet éppen találni ha valakinek nagyon hiányzik. :)
"szeretnék már végre egy domináns hímet látni ... de úgy látszik kihaltak."
Nemi9s tudom hogy hogy értsem:D
Nem lehet hogy a nőstények tették kicsit túlmagasra azt a lécet napjainkban:D