Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#379806 Ibiza Előzmény: #379749

most állítólag nincs benne meghatározó tulajdonrésszel rendelkező gazda

majd lesz.. akinek az kell..

a, eltüntesse cége nyereségét veszi 40ért év végén ér 20at..

b, legalizálja fekete jövedelmét.. veszi 40 eladja 80..

de a kombinációk végtelenek... részvénycserék.. cégtulajdonrészek cseréje.. önrészként beszámolás...

nekem a fotex az sanszos mint játékos..

#379762 Higins79 Előzmény: #379752

elhiszem h a pannunium jó

de hid el a pannergy el kezdi majd adni:)

regisztráld magad vissza..legalább ha lenne pénzed miatt:)

Re: Milliók Reggelire nyilatkozata facebookon

#379759 Zotya32 Előzmény: #379754

ha nem kell az új tulajnak, mehetne a Gazdasági rádióra... :)

nagyobb a lefedettsége és végre lenne a GR-en egy kitűnő műsor...

Milliók Reggelire nyilatkozata facebookon

#379754 Koffein

Kedves Hallgatók! Elnézést, hogy csak most. Egyelőre aggódni a rádió eladása miatt nektek nem kell. A műsor minden jel szerint jövő héten is folytatódik. Az új tulajdonos még nem keresett minket, nem tudjuk mik a szándékai. Minden a műsor jövőjét érintő információt megosztunk majd veletek. Nem fogunk szó nélkül eltűnni az éterből, ne aggódjatok! Köszönet a jó szavakért!

#379752 Zotya32 Előzmény: #379749

Sly nagyobb és rutinosabb speki, forintozni jó lesz, látom már írta, hogy beállt 34-re. :)

hidd el, pannunion a jövő... még ezen az áron is.... Q1 is nyereséges, a tavalyi év is az volt, nincs trükk, nincs mutyi, meló van, bevétel, nyereség és alacsony közkéz. Mi kell még? :)

#379751 Zotya32 Előzmény: #379749

passz. biztos lesz benne vmi trükk még, azért nem hinném, hogy tényleg csődbe viszik, bár egyelőre nem látni, mi az amitől talpra tudna állni... csak a sziget és az est-lapok nem egy nagy cucc. Sziget sem tart örökké....

#379733 kosami Előzmény: #379730

Valahol Magyarországon biztos akad valaki akinek ez a gondolata támadt erre a cikkre.

„Könyörgöm ,akasszuk fel”

#379730 Zotya32 Előzmény: #379729

"Nem tudom egyedül megnevelni a társadalmunkat, hogy megértsék, ennek ennyi az ára. Elfogadják, hogy a ruháért, a kenyérért európai átlagárat fizetnek, de a kulturális javakért az európai átlag negyedét, ötödét is sokallják az emberek.""

Azt a jó krv nydt... és az európai bérek hol vannak? te kis dagi nullszaldó Karcsika.

#379692 Higins79 Előzmény: #379631

melyik lesz magasabb árfolyamon...phylaxia vagy az eco jövöhét pénteken?

tippeket elfogadok:)

#379630 Zotya32 Előzmény: #379626

de ez nem a geoholding-os cég.... legalábbis még nem fedeztem fel kapcsolatot, igaz nem is kerestem :)

#379628 zeeh_ Előzmény: #379626

Pontosabban nem lepne meg az sem, ha a Facebook is itt kötne ki előbb-utóbb.

#379626 zeeh_ Előzmény: #379624

Mibe fogadunk hogy max. 2-3 éven belül a tőzsdére jönnek? Ez lesz az új Econet, csak más néven. A régi meg megy a levesbe. Nem lepne meg, ha a Sziget is ide vándorolna Nobilissel/Balázzsal együtt. De meglepne, ha a Gmediahoz kerülne a Facebook is...