Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: Olvasni kéne...

#379655 PRESLEY Előzmény: #379652

609 ért vettem mikor megy fel addig. 1honap vagy 10 év múlva ki garantálja ezt senki

#379654 PRESLEY Előzmény: #379645

egyszerü pedig megveszem 550 ért vagy 600 ért és most is 604 ft lenne mint 2. án volt.aki 550 ért vette van 16.%a aki 600 ért 8%a. ez nekem az egyszerü és tisztességes. és mindenkinek a ma gánügye hogy mikor veszi meg.

#379645 pepe01 Előzmény: #379644

Leírnád mit nem értesz?

Átmentetek ködös handa-bandába.

Azt nem érted miért vettek 550-ért osztalék előtt és miért nem adták el vágás előtt?

#379644 PRESLEY Előzmény: #379627

aki 550 ért vett az 0 áll akkor minek vett az osztalékért hogy adózhasson.minek.

jo idézés volt.csakhogy a kiráy gyilkol akkor nekem is gyilkolni kell?hiszen a háború törvényes gyilkosság.

Re: nincs cím

#379642 PRESLEY Előzmény: #379620

ez igaz és aki minden tőzsdei szabájt ismer és mégis veszit egy kalappal egyik veszit másik nyer.csak egy bizonyos mennyiségü részvény van .

#379627 Rozsdáskilincs Előzmény: #379610

OFF

"akinek van füle hallja és akinek van szeme látja"

Ha már biblia. Az azt is modá: Adjátok meg a királynak ami a királyé, és az úrnak ami az úré.

Ön még adósa a spekulációnak. Most ha lefele fordúlnának az árak az valószinü inspirálná a mélyebb ismeretek megszerzése felé. Arra tudok gondolni kedvenc mesemondóm Berecz András valamelyik meséjéből tájékozódott az osztalékokról. Mikor a szegénylegénynek lett egy varázsnadrágja. Ez a nadrág egy csuda nadrág volt amikor a legény kivette a krajcárt rögtön ott teremt egy másik a helyibe.

Presley úr! Legyen erős. Ilyen nadrág csak a mesében létezik. Higye el az osztalék kifizetése a legnagyobb rendben, tisztességesen megtörtént. Aminek azok a tulajdonosok akik időben erre spekuláltak, az esti imáikba belefoglalják a matáv(TC) nevét és további erőtt kivánnak a cégnek az ügyfelek további zsigerezéséhez.

Presley úr!

Ha valamit nemért, kérdezzen lehetőleg udvariasan. Itt sok jó úriember irogat akik tájékozottabbak. Segithetnek kiigazodni a dologban. A legyen már fény felszólitás szvsz nem ispirája őket az irogatásra.

#379620 gentlemanus Előzmény: #379611

Lesz fény a földön, már úton is van, de a fény gyorsabb terjedéséhez neked is hozzá kell járulnod, minimum annyival, hogy hírdeted azt a tőzsdei aranyszabályt: " Ne tőzsdézz tőzsdei tudás, ismeretek nélkül!"

#379613 holnor Előzmény: #379610

nm igazán értem, mit írsz. de ha az először tájékozódni, utána cselekedni aranyszabályt betartanád, akkor nm kérdeznél ilyeneket.

a kereskedés morális kérdéseit pedig nm biztos, h egy tőzsdés fórumon kéne megvitatni. de legalábbis nm a Matáv topikban.

#379610 PRESLEY Előzmény: #379513

akinek van füle hallja és akinek van szeme látja .magának milye van?

nem csak a tözsdei öszefüggéseket kell nézni nem is erre gondoltam.

Olvasni kéne...

#379513 Rozsdáskilincs

Jó emberek! Hogy lenne már igaza! Hogyis mondjam kissé hiányosak az ismeretei. Javaslat asztal csapkodás előtt nemárt tájékozódni. A büdös nagyigazság az osztelékra nem vágáselőtti napokban szoktak spekulálni! Abban nincs semmi spekuláció, a cég a tulajdonosok felé vállalt köteletzégét teljesiti. Ezt jó előre nyilvánosan kihirdeti. Hol itt a spekuláció? Ez tény. Nemsemmi amit ma itt sikerült összehozni.

a spekulácio mindig a má…

#379500 PRESLEY

a spekulácio mindig a más ember kárára van tetszik vagy nem ez igy van!

#379494 pepe01 Előzmény: #379492

Részben van csak igaza, mert az tartotta meg a kisbüfik közül osztalékra (leginkább) akinek amúgy is lesz befizetése a közös kasszába.

Aki 600-on vett az már nyert egy broki díjjat. Hozzáteszem gyorsan, nem engedték korrigálni a papírt, ez jó jel lehet a jövőre nézve.

Még szerencse, hogy nem shortoltam meg (day tradere) vágás után mint az előző években.

Én értem presley-t, és i…

#379492 Ricsi

Én értem presley-t, és igaza van. Nem tudom elmagyarázni, de szerintem igaza van.

#379457 banyaiz Előzmény: #379455

Ok nem gond. Aki 600-on vett az kapott nettó 42 Ft osztalékot. Szóval kb a bekérője körül mozog. Innen merre az pedig speki.

#379455 PRESLEY Előzmény: #379392

rendben. és aki 600 vett az várhatja még felmegy erre viszont nincs garancia

távol áll a szorakázás

#379439 bugi5 Előzmény: #379391

az állampapír árfolyama eshet is, de az írottak alapán nem hiszem hogy ezzel tisztában lenne. ezen kívül semmi gond nincs vele:)

#379392 banyaiz Előzmény: #379367

Most kezdted, vagy szórakozol? :)

Azt nézik meg zárás után kinek volt. Az elég egyértelmű.

Sokan eladják osztalék után az több okból lehet pl megvehették 530-on is, felvették az 50 Ft osztalékot, ami nettó 42. Aztán mondjuk kiszórják 560-on. Kerestek rajta 72-Ft-ot mínusz jutalék.

De lehet osztalék előtti napon átkötés is azonos tulajdonosi körnél, egyik zsebből átteszik a másikba , aztán szelvény vágás után vissza , adózási vagy ki tudja milyen okokból, sok verzió van. Intézmények terepe ez a papír.