bed beach white party, na az tleg sznob :D play sztem átlagos, olyan mint régebben a dokk.
bed beach white party, na az tleg sznob :D play sztem átlagos, olyan mint régebben a dokk.
Igen, volt ott kb 4 disco 1 épületben: Buddha beach, Club inside, fú a másik kettőt már el is felejtettem olyan rég volt :)
Azóta az épületeket újrahasznosították és lett a CET, nagyon jól néz ki, remélem értelmes dolgok lesznek benne, ha végre megnyílik.
A ZP-be nem szívesen megyek, a 16 éves segg részeg kislányok valahogy kiábrándítóak tudnak lenni. Néha elmegyek egy-egy jobb koncertre, és ennyi. A RIO is csak akkor volt jó, amikor fellépett Armin Van Buuren.
A Közgáz pince legutóbb 2004-ben volt tűrhető, azóta úgy lepukkant, hogy eszméletlen. SZar zene, szar dekoráció, állandóan üres, nem is értem hogy éri meg fenntartani.
Ha már Morrisons, akkor az 1-re szavazok, nagyjából 2004-től járunk oda is, sikeresen tartja a színvonalat. Nem mondható el ez a 2-ről, ami bár tényleg rohadt nagy, tele van kokszossal, bantu négerrel meg mindenféle zsebes/késes pesti prolival.
Kellemes hely még a Jam Pub, Soho London és a Broadway Club. A Living Roomban is szoktak lenni jó bulik.
Hajógyárin van 5-6 disco, színvonalas helyek, csak vigyázni kell negyogy a maffiózók csajaira menjen rá az ember, mert haltak már meg páran emiatt. Reggel a Dunából halászták ki a gyereket.
Up the club, Club play a budai sznob bulik helyszínei. Igényesek, de tele vannak műműjerekkel.
Inside/Buddha Beach. de a Szabadság és a Petőfi híd között volt.
a fiatalok meg már csak ilyenek :) Pesten kicsit fokozottabban, mint vidéken.
Valóban nem, de számomra megdöbbentő, hogy fiatalok tucatjai úgy mennek az útcán üvegekkel a kezükben a buliba, hogy előtte be kell rúgni.
Barátnőm Pesten tanul, néha felmegyek hozzá elmegyünk 1-2 helyre a felének a nevét sem tudom.
Például volt a Rakparton egy disco talán Közraktár utca? a Szabadság- és Erzsébet-híd között, oda elmentünk néhányszor. Úgy tudom már lebontották az épületet.
úgy látom, annyira nm vagy még járatos Pesten :) ZP meg a Rio van ott, mind a kettő előtt sok ember szokott álldogálni, és általában nm üres kézzel :) ZP-t én nm szeretem, bár egy-két koncertre lenézek néha - Rio-ba évekig jártam. suttyók mind a két helyen vannak dögivel, de ez minden helyen így van. mondjuk a Rioban az utóbbi években nagyon leesett a színvonal sztem. ez fokozottan igaz a Pincére: amikor még Bárány, Antonio, később Hamvai zenélt, akkor nagy partyk vtak ott. a közönség is igényesebb volt. most meg - főleg mióta mr3-nak hívják -..., inkább hagyjuk. ha a 3 M között kell dönteni, akkor már MR2: igaz, h zsúfolt, de legalább többféle zenéből lehet választani.
de szerencsére a pesti éjszakában mki megtalálja, amire vágyik :)
A Petőfi-híd budai hídfőjénél van egy szabadtéri szórakozóhely. Amíg az ELTE-TTK-ról felsétáltam a Móriczra egy buli előtt kb 100emberrel találkoztam aki vedelt mint a gödény.
Ennyi suttyót még nem láttam.
Tudom mindenkinek ajánlani a közgáz pincét, mielőtt lemész a pincébe van a tanulóknak kitéve több számítógép, meg lehet nézni a Dow Jones zárót :)
Minyon-t szeretem a Király utcában. Jó a zene és nem túl sznob...és bármikor átlehet sétálni a karaoeke Stage Pub-ba. Ma este szvsz a kettő közül az egyikben kötünk ki. Kellemes estét mindenkinek.
Köszi szépen, felvetem majd a társaságnak :)
Ezt a Budapest topicban találtam, ide talán jobban illik:
http://napifunky.szimpatikus.hu/2011/05/06/hova-menjek-ma-este-budapesten/
nm, akkor ez egy másik buli :)
haverom múltkor ajánlotta a Menta teraszt, szte jó hely. én még nm vtam ott, úh csak egy 5let.
http://www.mentaterasz.hu/index.php?option=com_jcalpro&Itemid=26
pont ilyen paramétereket mondott egyik haverom is, úh meg kell kérdeznm: a buli házigazdája egy L-betűs hölgy? :)
Jogos :(
- 5-6 ember
- csajozni is kéne kicsit
- karaoke csak akkor, ha annyira részegek leszünk hogy csajozni már nem sikerül
- korosztály 28 körül
- előtte házibuli lesz, szóval a helyszínen csak sörözés
- szombat
kevés az infó:
- 2-3 ember v egy nagyobb csapat?
- csajozni akartok v (potenciális) bnővel mentek?
- karaoke a fó program v csak egy kiegészítő?
- korosztály?
- helyszínen akarok sokat inni v előtte? :D
és az sem minde1, h péntek v szbat este.
Sziasztok!
Gondoltam létrehozok egy topicot a buliknak. Mindenki eljár néha szórakozni, itt a zenés rendezvényekről (koncertek, hétköznapi bulik, nagyszabású partik) lehet beszélgetni, ajánlani, értékelést írni.
Rögtön szeretnék is tippeket kérni, hogy hova érdemes elmenni most hétvégén este? Legyen jó slágeres zene, esetleg karaoke, magyar slágerek.
Est.hu-t ismerem, a hangsúly itt azon lenne, hogy Ti mit ajánlotok saját tapasztalatból? :)