Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#379612 zeeh_ Előzmény: #379605

Az nem semmi, hogy ez a féreg még mindig nem mondott le. Sőt! Tovább nyomja a reménykeltő szövegét.

#379605 Zotya32 Előzmény: #379599

http://www.mfor.hu/cikkek/A_NeoFM_utan_a_Radiocafen_is_tuladott_az_Est_Media.html

"Az elmúlt hetekben sűrűsödő piaci pletykák arról szóltak, hogy az Est menedzsmentje olyannyira nem bízik a pénz előteremtésében, hogy heteken belül gazdát cserélhet a cégcsoport ékköve, és egy kockázati tőkebefektető társaság tulajdonába kerülhet a Sziget 51 százaléka."

ha így lesz, akkor ennyi; marad a pesti est és az exit, ahhoz meg elég egy kft is, ahogy korábban is működött....

#379604 zeeh_ Előzmény: #379602

2.5 milliárd egy Sziget 51%-ért és az Est lapokért és pár jelentéktelen alig nézett weboldalárt sok.

Főleg, ha a hiteleket is beleszámoljuk.

#379602 pepe01 Előzmény: #379599

Jelenlegi árfolyamon 2,5 milliárd forintot ér a cég, kérdés valóban ér ennyit?

#379599 zeeh_ Előzmény: #379592

Milyen ez már basszus, hogy a cég saját online portfólióját sem maga a cég értékesíti?

Ebből számomra tök egyértelműnek tűnik, hogy csődöt fognak jelenteni, de előtte kimenekítenek mindent, ami ér még valamit és amiben van fantázia.

#379594 kosami Előzmény: #379592

Vége !

A tegnapi nappal töröltem végleg a petiből az ecot,. Töröltem az ecoval kapcsolatos oldalakat a kedvencekből. Az se érdekel ha tényleg 1000 lesz. Rohadjanak meg nélkülem.

És a B CS posztert is letéptem a falról:))))))))))))))))

#379592 Zotya32 Előzmény: #379588

"Ha minden veszteséges cuccost eladnak, akkor itt tényleg csak az Est lapok, a Sziget és talán a Facebook maradhat. "

pofafüzet? ezen hír szerint már az sincs...

http://www.kreativ.hu/cikk/mar_online_portfoliojat_sem_ertekesiti_az_est_media

"Úgy tudjuk, hogy már a Facebook felületeit sem értékesíti az EMG, de erre vonatkozó kérdéseinkre egyelőre nem kaptunk választ. Az ügyben kerestük Kismartoni Zsoltot, a cég online üzletágának vezetőjét, de nem sikerült elérni, mint ahogy a cég központi telefonját sem vették fel."

#379588 zeeh_ Előzmény: #379577

Kár a Caféért. Ez az egy volt, amit jól csináltak. Hogy lehetnek ennyire amatőrök?!

Ha minden veszteséges cuccost eladnak, akkor itt tényleg csak az Est lapok, a Sziget és talán a Facebook maradhat. (A Sziget addig, míg át nem passzolja Nobilisnek. Mernék rá fogadni, hogy nála fog kikötni. Ára volt a 120-as beszállónak és szerintem ezzel "fizetik ki", hogy áron alul megkapja annak érdekében, hogy ugorjon a Totya bank 300 millás jelzálog fenyegetés.)

#379586 zeeh_ Előzmény: #379552

Mégis csak Est Média Vagyonkezelő Nyrt., az Est lapoknak maradnia kell, különben megint nevet változtathatnak. :D

Tényleg jól kezelik a vagyont... Balázs Csaba "a hónap dolgozója és kiváló munkás éredeméremmel kitüntetett úriember" :DDD munkájának eredményeként padlóra kerül a cég, majd a végén elpasszolja a portfólió értékes részeit.

Engem meglepett, hogy ez lett belőle. A Genesis, KEG, Phylaxia, Hybridbox, Kulcssoft szerű szarokhoz képest ebben a cégben volt legalább valami portfólió szintjén, mégis ez adja be először a kulcsot? Be kéne nevezni Balázs Csabának is a napelem bizniszbe vagy épp bányászni kellene valamit.

PSZÁF nem ér egy kalap szart sem. Ölbetett kézzel nézik évek óta a BÉT illetékeseivel együtt, amint a tolvaj kategória gyögyszemei kisemmizik a kisbüfiket.

#379577 Koffein Előzmény: #379570

fedezetkivonás mint café eladás? :)

ha tudtam volna hogy eladja, 1hét alatt én kódultam volna össze a tehetősebb ismerősömtől a lovettát a café megmentésére, bármennyi is lett volna...

#379570 Ibiza Előzmény: #379561

:) majd adok pult alól.. de ne érjük meg..

csak képileg megjelent.. hajlotthátú borostás ember áll a kígyózó sor legvégén.. szorosan magához öleli 500k eco részvényét és kopott nejlonizsákjából bux hati shortok kandikálnak ki.. halkan szinte csak magának motyogja.. ecot shortot vegyenek.. pirospozsgás csillogószemű lóhús kereskedő(én)..észreveszi..szeme bepárásodik..csendben magához inti.. és átad egy újságba csomagolt szép szeletet.. a régi idők emlékére..szemével csippent egy kicsit..keresztapáék épp viszik a lófejet..brókere hívja.. a lóhús ára az egekben.. lóhús lufi..villan agyába.. eladni mind mondja..és forduljunk shortba.. vegyünk mókushús hati longot..látja a jövőt.. a válságon meggazdagodott sznobok mókushúst esznek majd...

nem értek hozzá de egy tőzsdei cégnél a vagyonelemek eladása az mi? fedezetkivonás vagy mi?

én tartom mert érdekel.. mi lesz a megoldás..ezek nem spontán események az 1200%...

#379569 Koffein Előzmény: #379561

csak ha overdose :)))

poénkodunk rajta de ha belegondolunk siralmas, hogy egy ilyen portfólióval rendelkező céget hagytak így szétlopni...

#379560 Ibiza Előzmény: #379554

a pengő is így kezdte.. oszt majd az öccász milECO-ért kaphacc egy pofa sört..délelött..délután már csak egy doboz gyufát..