Jól tetted!
Minden nap új nap, pepe is várja feljebb shortosként, akkor adsz Te is feljebb, ha meg megy még le, akkor hétfőn is lehet adni ,-)
Úgy látom kezd jönni a forgalom is felfelé.
Meg kezdenek örülni a longos kollegák is
Jól tetted!
Minden nap új nap, pepe is várja feljebb shortosként, akkor adsz Te is feljebb, ha meg megy még le, akkor hétfőn is lehet adni ,-)
Úgy látom kezd jönni a forgalom is felfelé.
Meg kezdenek örülni a longos kollegák is
túl sok érzelmet viszel a kereskedésbe. azt a 3-at eladtad, kész. gondold végig, mit csináltál jól v rosszul és tanulj belőle. a mi lett vna, ha kérdésen gondolkozni felesleges.
Zártam shortokat,nem kell nekem 7végére pozi,azért így sem volt rossz :D Bár Otit nem értem..és lehet nyitok vissza,hati 400ig shortos :D
ugye ugye :)
OTP 6270en nem annyira rossz, annyira nem shortos még ,-)
Nah megen megy a gigahülyég,vmilyen adatot meg kell venni úgy látom :D
éndühi vagyyyok, hogy tegnap zártam három kontit. De Alexander basszus, neki sokkl fentebbről volt a long.
Jó lesz az a tegnapi longocskám és a megtartottak.olaj esik egy kicsit,legalább mehet a gazdaság
8:30am USD Non-Farm Employment Change 244K 185K 221K
8:30am USD Unemployment Rate 9.0% 8.8% 8.8%
8:30am USD Average Hourly Earnings m/m 0.1% 0.2% 0.2%
Nálam megy
kettő rossz, de egy jó..nem lepődtem meg, hogy volt végre egy adat.. tiszta véletlen.
Na 36kor megnéztem sp, dax 15perces chartot, látom az égbe ment, ennyi elég.
Azt sem tudom milyen adat volt, reakció jó, ez a lényeg.
Én sosem nézek adatot, megnézem a chartot 14.35kor, addigra kiderül a reakció :)
Srácok! Nálatok megy a forexfactory? Hogy fogok így non-farm payroll adatot tudni
Pontosan ezt vesézem reggel óta, olvass vissza, írtam is a 22.000feletti előző alj célárat dupla topra, pár hsz.szel lejjebb.
Szerintem ma oda vissza kiveséztem mindent.
Zászló, fej-váll, dupla alj, dupla top, fibok fogása, támaszok, mozgók, indikátorok, hetes, napos, órás grafikon, mindent belinkeltem ,-)
Újat nem tudsz mondani. Ja még éket is :))
Waszinak csak hülyéskedtem :))
de egyébként nem kizárt ez sem a zászlósodás során. ,-)
Én ezen egy duplacsúcsot is látok 22100-as célárral :)
24500-23300=1200
23300-1200=22100
Na megpróbálom elmagyarázni mi miért történik.
Azt most hagyjuk miért ragadtam be.
Nyitottam néhány shortot a bukó shortok hígítására. Mikor már majdnem 0-ba ért a virtuális egyenleg és úgy éreztem megint indulunk fel, akkor realizáltam a bukó shortok felét.
Tehát így 24000 alatt már termeli a profitot a meglévő állomány.
A bezárt kontikat újra akarom nyitni 24500 felett.
A válasz a kérdésedre pedig az, hogy nem akarok ki-be ugrálni és a legnagyobb biztonsággal szeretném elérni ebből a tradeből a teljes tőkére vetített 20%-os profitot. Nullhipotézisem szerint év végéig fog még a hati 23000 alatt járni, tehát így teljesül az előirányzott cél.
Ráadásul a hati fedezete részvény, így garantált a nyerő.
Miért ?, mert a tőzsde ciklikus és hullámok sorozata építi fel a chartot.
Tehát nem zavar, ha nem lovagolok meg minden hullámot, így idegeskedés nélkül el tudom érni a céljaimat.
Ebben a hónapban kezdtem el dolgozni és nincs időm egész nap a chartot nézni, csinálok magamnak prognózisokat és azt követem.