Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Május 6. "Úgy hívják, h…

#381723 Sumér harcos

Május 6.

"Úgy hívják, hogy önbizalomhiány. Tipikus focistaprobléma, ami általában akkor jelentkezik, amikor külföldi csapattal kerülnek szembe a játékosok."

Dr. Csernus Imre pszichiáter a DigiSport stúdiójában arról, mi a legnagyobb bajuk a magyar labdarúgóknak manapság.

Re: nincs cím

#381680 matgab Előzmény: #381636

tököm ebbe a tetves manchesterbe, hogy nem tudnak egy Blackburn-t megverni!

Persze, hogy fogadtam rájuk...:-(

#381624 Sumér harcos Előzmény: #381341

ezzel még a hiradó is foglalkozott ma éppen láttam.....

mondjuk óóó focista pályafutásom alatt mi mindent mondtam .....meg vissza....

ilyen szövegek minden meccsen mennek vicaverza....

komolyan nincs mivel foglalkozni,már ilyen szinten sem?kicsit vicc kategoria...

#381619 matgab Előzmény: #381341

A Debrecen megint óriási és védhetetlen öngólt fejelt...

Kicsit érdekes, hogy a fogadóirodák mindig a döntetlenre fizetnek a legtöbbet, és a gólfajtáknál az öngól fizet azt hiszem a legjobban...

FTC-DVSC 1-1 szabadrúgásból beívelt semmiből jött védhetetlen dvsc öngóllal.

Ma ZTE- DVSC 1-1 szabadrúgásból beívelt semmiből jött védhetetlen dvsc öngóllal...

Micsoda véletlenek vannak!

#381341 matgab Előzmény: #379473

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/busquetsnek-felelnie-kell-marcelo-lemajmozasaert-2077168/

Ha valakinek azt mondom, hogy majom vagy, akkor én már rasszista vagyok, vagy csak akkor ha egy feketének mondom, hogy majom?

Mert ugye az utóbbi esetben azok akik szerint a feketékre sértő, ha azt mondják rájuk, hogy majom, akkor azok arra asszociálnak, hogy a feketék majmok, de nem szabad ezt kimondani, mert megsértjük őket!

Tehát végülis maga az UEFA aki rasszista, nem?

#379283 Sumér harcos Előzmény: #379249

faxa...

annyit azért nem adnék érte:)

nekem a legnagyobb jegyüzérkedésem annyi volt,hogy még 1995 nyarán...vettünk 4 jegyet az akkor MO-ra látogató Rolling Stones koncertre.....felértünk pestre,váci utcánál vettük át a jegyeket vmi ticket szervizbe.....kilépünk az irodából,kezünkben a jeggyel....odalépett egy pofa és 4szeres árat kinált a 4 jegyért egyben.....10.000 volt darabja és 40.000ft-ért odaadtuk....nem emlékszem már mennyit keresett akkoriban egy sima melós.....de az egy havi,de félhavi fizetés is lehetett.

igy jól elxartam ,soha nem láttam élőben a Rolling Stonest:)

ha ezt tudtam volna 100 jegyet rendelek:)

#378575 banyaiz Előzmény: #378536

Azt remélem, hogy MU saját játékát fogja játszani nem ilyen Mourinhos stílust.

Bár lehet csak úgy lenne esély a győzelemre. 2 éve saját játékkal próbálkoztak de nem jött be, pedig akkor még CR is ott volt.

Na majd SAF kitalálja, hogy kell Barcát megleckéztetni. :)