Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#379300 Hathor Előzmény: #379253

Szerintem meglepődnél, ha ez a varicáció élne:

Csak neked rajzoltam, hogy más ne mondja mennyi baromságot tudok itt egy nap alatt összerajzolni :)

http://postimage.org/image/19o5e20p0/

Dupla alj szerű lilával, és egy zászló zölddel, de egyébként mint mondtam, nekem tök mindegy a sok közül melyik jön be.

#379253 Waszeitung Előzmény: #379248

De kétszer ment rá :D Meglátjuk,ez a szint most tartósnak tűnik egyenlőre...kicsi korriga lehet kinn is aztán tovább le vagy fel vagy tönymörgés :D

#379248 Hathor Előzmény: #379241

Waszi,

ezzel nem értek most egyet. Elsőnek felfele tartott az árfolyam, annak az emelkedésnek korrekciója ment rá.

Ezt most így nem hoznám össze, hogy negyedik érintés.

#379246 Hathor Előzmény: #379245

így van a kép miatt, meg a KaPusi is stimmelt volna.. érted?! ,-))

Köztünk ilyen szinonima dolgok vannak ,-)

#379231 Hathor Előzmény: #379229

Ja azt hittem magáztál, így kijött rám a kérdés ,-)

okés, stimm

Rozsdáskilincs lépése logikus volt szerintem, ezzel is egyet értettem

#379226 Hathor Előzmény: #379225

Az 23.000nél volt, 23250es beker, és 22800körült is megnézte, majd zárásom után 22500ast is, és nem teljesült akkor egy emelkedő háromszög, letörte azt, és akkor más családi gondom is volt, ezen hármas eredményeként ,-)

szerk: negyedszer pedig ezt a 23Ks szintet megvettem már vagy 4szer, és semmi nem lett belőle, csak most tanyázik azóta itt ,-)

Az oldalazó sáv, 2007es leszorítás kilépés kivárása volt a cél, de az is vissza lett tesztelve közbe, ahogy vártam, hogy semmi nem tud itt normálba kitörni, de most kezd feltapadni. Meglátjuk kimegyünk e 2007es leszorításból, a piros sávból fel, elhagyjuk-e a másfél éves szöszmötölést.

Ha nem hagyjuk el és szöszmötöl itt, akkor nem érdekel, ha lefele törünk, az érdekelhet.

#379225 kápé Előzmény: #379221

akkor miért adta longjait nemrég("beijedt")

ha bika trend van elég lett volna most bővíteni

??