Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#379155 BudFox Előzmény: #379147

Egon is a 23.250 -et írja..ezek szerint ennek van reális esélye...

Sp ben azt kell figyelni nehogy 1343 fölé menjen

22.800 is benne lehet ? ez érdekes...majd megnézzük bejön -e...jó lenne.

#379147 Hathor Előzmény: #379133

Még visszanéztem, mert úgy illik elemzőként, hogy negatív forgatókönvyet is nézzünk:

S&P:

Fej-vállazódás esetlegesen:

http://postimage.org/image/26pkhoz38/

Bux messzi napos chart amibe még csak beraktam stoch, rsi-t, forgalmat, 50-100-200napos mozgót, 3.db fibot, emelkedő csatornát, itt még nem írom mi lehet le.

http://postimage.org/image/26q5zohic/

Most írom bele nagyítva a képbe:

Esteleges dupla top: múlt pénteki felvetésem alapján, kékkel jelőlve a kettős csúcs, annak nyakvonala.

alatta elég sok minden van: 100-200napos mozgó, addigra már a stoch, rsi is le érne túladott zónába, ott az emelkedő csatorna alja, meg 3as fibo találka úgy mint itt is hármas fibo van 23450-500körül.

Nem tudom hogyan teljesítené dupla top célárát, ami ezen akadályok alá mutatnának.

http://postimage.org/image/26qhkfwys/

#379144 BudFox Előzmény: #379122

nincs forgalom....nem hiszik el az itteni befektetők hogy további esés lesz...vagy bíznak a magyar piacban...vagy el vannak foglalva mással..és mire észbe kapnak már esett 500 pontot

#379142 BudFox Előzmény: #379128

én voltam igy pont egy hete...eladási ajánlatot akartam betenni 24650 -en...de 23.650 -re elírtam...és teljesült azonnal...de most már jól áll :D

#379133 Alexander Előzmény: #379130

Hátha bejön Hathor chartja ezúttal is! Szerintem jó lesz a long, esetleg ma délelőtt kicsit alámerül. 23850 volt a múltkori hati alj ha jól emlékszem. Ott egy finom vétellel (ha lemegy odáig) megpróbálkozom, egyébként mozi. "A stressz öl meg bennünket" -Vavyan Fable

#379128 Alexander Előzmény: #379122

Zártam a longomat véletlenül, szinte a legrosszabb helyen... 24120-as ajánlatot 23120-ra irtam, igy 24045-24033 között teljesült. "De jó", én voltam ma (eddig) a legalacsonyabb áron eladó...

#379122 Hathor Előzmény: #379117

Azt azért ne felejtsd el, a további menethez kell egy kis beijesztés, shortosok kellenek a fenti SChez.

De minden lehet, ezért szeretek csak elemezgetni, teljesen megnyugtat, míg a bizonytalan poziciók idegelnek. :)

Na üdv.

UI:

Egyértelműen váratlanul érte az elemzőket az áprilisban kialakult büdzsétöbblet. Egyes piaci szakértők szerint a nemzetgazdasági minisztérium csütörtök délután ismertetett adata tovább javíthatja a Magyarország iránt tapasztalható befektetői bizalmat.

Írja PF:

#379119 Hathor Előzmény: #379113

Ebben nem látom az összefüggést pont.

23000en zárod mindenképpen a 24000feletti shortokat, de a 23200ast már lezártad 24000felett. és felefele örülnél még ráadni, de 23K alatt nem veszed vissza.

#379118 BudFox Előzmény: #379099

Te vagy a grafikon király nem vitás :_)) majdnem mindig bejön az amit rajzolsz. :_)

le is követem ha tudom

#379117 BudFox Előzmény: #379105

igen...még megpróbálják a végsőkig húzni felfele..de már nagyon erőlködnek..illetve azok veszik akik nem látják át a piacot, és csak újabb beszállásra vártak egy kis esés után..

Egon:

A globális piacokon hihetetlen dráma játszódik le, amelyből a hazai tőzsdén szinte semmi nem érződik - egyelőre. Az árupiaci lufik úgy durrognak, mint szilveszterkor a petárdák. Ezeknek a lufidurranásoknak a karaktere olyan, amelyből komolyan feltételezhető, hogy bizonyos globális szereplőknek nagyon komoly finanszírozási problémáik lehetnek - magyarul repkednek a margin call-ok a világban. Emiatt nagyon komoly a fertőzés veszélye, amely el fogja érni a magyar tőzsdét is. Ezen fertőzéssel kapcsolatban az enyhétől a legsötétebb forgatókönyvvekkel kell számolnunk...

#379114 Hathor Előzmény: #379091

Így ha jól értelmezem a maradék 23200as megint nagyobb bukóban lesz, majd a 24600is ha 25000körül adsz még rá, és a többi nullán.

Most innen neked az esés jönne jól, ha felmegy az meg rossz.

Érdekes mindenki másképpen gondolkodik, felfele halmozni a veszteséget a magasabb ráadás miatt.

Ha most lefele megyünk jó leszel, ha fel, az kellemetlen szerintem.

Ez ugyanolyan fura nekem, mint van lentről short, innen long, meg hati short, prompt long poziciók, amikkel itt találkozom a kollegáknál.

Na jó, én léptem.

Yo kereskedést!

#379103 sztiv1 Előzmény: #379071

Én tegnap lezártam a shortjaimat,most várok a bizonytalanság miatt,hogy megyünk le tovább?vagy még egy kör belefér, felfelé?

#379099 Hathor Előzmény: #379093

Értéket nem írtam hozzá, csak irányt, és hármas csúcs fölé menést, de ez teoria, a piaci para felülírhatja.

Egy hónapja mindent megcsinált fel le, amit rajzoltam.

Minden nem lehet tökéletes, én TA alapján arra számítok. :)