OTP-ben 9000darab a legnagyobb kötés -1.12% mellett.
Nagy menekülést nem látni.
Hatiban sem nagy a 102darabos legnagyobb kötés.
OTP-ben 9000darab a legnagyobb kötés -1.12% mellett.
Nagy menekülést nem látni.
Hatiban sem nagy a 102darabos legnagyobb kötés.
1373 a fő irány innen ? nem sok az picit ?
na jó...megvárom hogy elindul -e afelé...aztán ha igen akkor zárok.
És mi van ha egyre több ember felébred és elkezd adni ?
Igen a 23200-as fele lett zárva, tehát van most 1 egység 23200ról, 1 egység 24600-ról és 1 egység 25000-ról.
Lezártam, hogy fentebbről újra tudjam nyitni. Tehát lényegében most 0 környékén toporgok.
Buxban ahogy délután Csillának beraktam a képet, hogy no para, tart a 38.2es fibo, estére fel is húzták fölé, és mögötte még van egy 61.8-as fibom is, ami fölé húzták záróra. Ma esünk a tegnap esti zuhanásokra, meg eső kínára, hétfő lehet érdekes, akkor már S&P mehetne fel, mai záró felhúzással.
http://postimage.org/image/269zuibok/
Itthon kis ország vagyunk, kis parára megremegünk.
Bux 23.480 a kulcsszint záróra.
Ez a realizálás 23200körüli bukó lezárása volt, ha jól olvastam 24K fölött.?
Első körben USAt nézem meg, mert ugye az végig csinálja amit kell, kiszámíthatóbb:
Eddig megint csinálta 1335ös támaszom még fogott, ma emelkedik még róla, kérdés lesz-e erő hétfőtől fel 5ös pontra ,-)
Tegnap realizáltam némi shortot, így várom a következő short beszállót.
De ez még mind sajnos csak az igazi esés kezdete...még mutat valami erőt felfele..még nem adták fel a longosok :-)
shortok tartva :-)))
Sajnos lépnem is kell csak egy percre néztem be, pedig lenne még mit mondanom :)
majd megbeszéljük a cukrot, nem nekem van, megkértek kérdezzem meg, kell-e valakinek havi 1Tonna.
Biznisz magyarosan topikban a leírása Bud!
Yo8!
Na most értem géphez, elszakadt egy húr című felvonást láthattuk kint :)
szép esések lettek nyersanyagokban, ma 9%-ot esett ezüst, talán meg is lett amit hétfőn bejelentettem, hogy újabb 10%ezüst esést nézek ki :)
Meg ám :)
42körül mondtam, 34nél van.. szép 9%os mai esés?
arany is benyomva 1467re, 3%ot
Olaj majd 10%ot
USA is nyomott egy fejest előbb
Stoppok ugrottak
Hathor, a még van valami cukor engem érdekel..priviben írok :-))
( Castro csak sóvároghat ilyen volumenű cukor bizniszről :DD )
Nem, most hoztak nekem svájci benzinkútról 100 Kg -ot, diszkont áron árulják raklapról lehet elvenni a 25 kg os kiszerelésben...nagyobb kiszerelésben mondjuk indig olcsóbb..
Most hallom a hírekben hogy a kibocsájtott deviza közvényekből visszafizethető az IMF hitel.
Tehát most 1 milliárd eurónyi kötvényt nyomtak ki .
Olaj nagyot esett ma, Frank erősödik a forinthoz képest a dollár is egy nap alatt erősödött 5 ft-ot.
Jó lesz a short.
szia:-) én is hagytam a longot, remélem is hogy esz még felfele kör.