Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#378872 Hathor Előzmény: #378856

igen, jogos.

mondjuk nekem jelen piilanatban tök mindegy veszek-e valaha, vagy megmarad a veszteség, nem hajt a tatár. jó beszállok szerintem vannak, csak fel kell ismerni, egy bezugást, felezést onnan fordítást olyan alakzattal, gyretyákkal szintén, alá forgalommal.

Tétlenségbenn itt nem sokat lehet most kezdeni szerintem.

Most tényleg lépek

#378866 pepe01 Előzmény: #378860

Órák óta csak vigyorgok, megkönnyebbültem egy kicsit.

Zártam a beragadt shortok felét 23200ról, fentebb szeretném visszanyitni. a 25000-es és a 24600-as még megvan.

#378860 Csilla76 Előzmény: #378854

ühhüm, tényleg. de a hati sosem barátságos. nem is ezt kell nézni. és a forgalom is nagyon kétséges sokszor. le kell kereskedni. lehet hogy ez most egy jó beszálló.

#378859 Tavasz Előzmény: #378856

nem is vagyunk szűklátókörűek.Egyikünk vesz,másikunk elad.igazán szélesen lefedjük a piaci lehetőségeket:-))

szerintem......

#378856 holnor Előzmény: #378854

szó ami szó, (néha) kicsit csőlátású a topik :)

még az előző gondolathoz: az a baj, h ha az ember egyszer beleszalad egy nagy bukóba, utána nehezen talál vissza a helyes útra. érzi, h mit kéne lépnie, de egyszerűen nm meri megtenni. a tuti setupot várja, ahonnan csak nyerni lehet, így viszont kimarad az összes lehetőségből. biztos belépő uis nm létezik.

#378855 Csilla76 Előzmény: #378850

azt a krvaeget...megtanulok káromkodni. nem semmi...

most meg fogják venni az esést. jó lenne elmenni 25,4kig:-) no nem ma:-)

#378854 Hathor Előzmény: #378849

Év elején a csomagra vártam, mondtam addig nem lépek, akkor kitörünk valamerre. A csomag márciusban jött.

Egyébként azt is végig shortolta a háromnegyed csapat innen így mindegy, Te is :)

egyébként igen utólag jól látszik, de amíg előtte folyamatosan beadtak nyugat emelkedésre, már januárban csomag előtt nem volt túl bizalomgerjesztő a dolog, ha emlékszel forgalom sem volt, azon sírtunk, hogy forgalom nélkül jöttünk fel, és a fél éves nyugati emelkedés lendület szele is benne volt. Ehhez képest másfél éves sávot csináltunk.

OTP meg 2008ban amikor beléptem ennyi volt, tavaly is, meg idén is, csak 2009-ben nem :)

#378850 sztiv1 Előzmény: #378836

Én idén szedtem össze majd 3 milla bukót,shortból,23400 -tól (24 körüli zárással)lassan a fele már visszajött,szintén shortból,csak 25 alól,ha hamarosan zárom a második kört,fel a fejjel

#378849 Csilla76 Előzmény: #378841

bakker, nem semmi. de idén lett volna év elején jó belépő...majd év végén okosabbak leszünk:-)

#378848 Alexander Előzmény: #378843

Tudom hogy saját pénzemet megfontoltan kellene (és 1db kontinál is STOOOOP-pal!) ez most elmaradt. Bizom Lupin úr és Hathor úr ;) chartjában, mondjuk én is max egy új csúcsra gondolom még jobb esetben az indexet. Kiderül... Az olaj sokat esett mostanában, (persze volt honnan) annak a korrekciója szerintem a rv piacon is húzni fog. Közben Dax finoman emelkedik.. A szarocskáink kezdenek édesedni :)