Bernanke beszél most,nem tudtok róla valamit?Mintha fordulnának odakint.Én most bátorsági rohamomban veszek egy kis Molt meg OTpt meg határidőt..:-)
Bernanke beszél most,nem tudtok róla valamit?Mintha fordulnának odakint.Én most bátorsági rohamomban veszek egy kis Molt meg OTpt meg határidőt..:-)
nem örülök, hogy te is beragadtál..öreg hiba volt. én meg be is pánikoltam most egy kicsit.
Ha megnyugtat benneteket én 200kontikkal buktam tavaly 1000pontokat, nem egyszer, végig longban :)
lehet számolgatni.
Az volt a tűréshatárom, azóta is long van elértük a csúcsközeleket, de itt nem lehetett tartogatni 4000pont buktát, szipi szopi volt a kis hazai leragadt piacunk tavaly, amíg minden csúcsra tört.
Na de jó setupot kivárva visszahozzuk, olcsó drága technikával, de inkább olcsóbbal lenne jó, az reálisabb, mint a csúcsokat keresni.
Csilla, fel a fejjel, nekem 800ról 35db... Várok még, múltkor 23900körül fordult (S&P leminősités lehetősége) Ha töri, akkor nem melengetem a szarocskát. Hátha nem esik le addig, és a szarocskából Királykisasszony lesz :) Dax mindenesetre -0.6% -ra emelkedett....
ha lejjebb megy ne likvidáljanak. most 27 van. átlagár magas:-) 700..tiszta bolond vagyok tudom...ne mondjatok semmit. kiheverem, meg majd gépészkedek egy kicsit.
ha nem indiszkrét a kérdés, mennyin vettél, hány darabot, és mennyinél szórtad ki azt a hármat?
drágán vettem, de nem volt eszem kiszállni 24900nál, pedig éreztem.ez van. veszek én ocsón még az idén:-)
Olcson adtad, feltek tole, h. romlott! :)))
Asszem, nem is nezem a BET nyuglodeset tovabb.
Csukd be a szemed, és gondolj arra, hogy hati 24500-24900környékén olcsó-e.
Arany szabály ha keresni akarunk, olcsón végy, drágán adj.
Tök mindegy jövőre ez a szint lehet, hogy olcsó lesz visszanézve, jelenleg nem az.
Értékitélet szerint, reálgazdaságilag sem. Játszanak akik akarnak..
Voltak idők, amikor azt mondtuk hu de olcsó.
Nálam most econet, "phylaxia", Keg van így, esetleg pannergy 850nél.
mást nem érzek olcsónak.
Régen sok minden más volt úgy, hogy csak pislogtam milyen olcsó, azóta minimum dupláztak.
pedig az utolsó két hétban csak longom volt és vártam. csak rossz helyen léptem be..ezzel rontottam el.
nem tudom mit mondjak..pech, megállt minden.
Én itthon ajánlottam fel ennyiért havi 1Tonnát (mármint 170körül/Kg) a biznisz magyarosan topikban, nem jelentkezett senki rá :))
nem kell svájcba menni érte ,-)
Sok, 100 pontos nyerő hati day trade után beleszaladtam egy nagy bukóba és nem ültem ki.
Csilluka, én már év eleje óta javaslom, hogy pihenjél, ráugrottál 100 pont nyerőkre, 50spread, és neked 10-20pont körüli kötési díjért.
Közbe nem tudod elengedni a hosszabb buktát, ezt mondtam pont. Egyébként nem csak te vagy így ezzel, de ez a taktika 100pontért forogni ilyen feltételekkel nem jó szerintem.
Bár nem találjuk a szent grált, mindenki ugyanott ül a semmi közepén, én ezért nem is teszek már semmit.
Másfél év egy helyben topogás elég kellemetlen.
Ránézve az oldalazó sávra.
"Svajcban 170 Ft a cukor." Ezt mondta neked vki a cukiban v. jartal Svajcban es meggyozodtel rola? A legolcsobb kiszerelesu 1 kg-os is 250-300, de sztem azt tuti, h. EU import.
Tovabbra sem annyira merem shortolni ezt a cuccost, mert nincs forgalom ebben a rohadt esesben.... NY-ot + sztem erre az adatra shortoljak 3 napja, szoval ma megveszik.
eladtam hármat, hogy ne legyen baj.
Pepe, mindjárt dobok mindent, aztán pihenek a nyáron:-) mármint beleültél nagy bukóba? nekem még nem túl nagy, de nem fogom magam emiatt őrölni.
Detto azt csinálod mint Én tavaly, de ezt már elmeséltem neked egyszer.