:)
ha jól értelmezem maradt az est lapok, exit, freeblog, sziget oszt ennyi... sziget kétséges, hogy marad, azt is átjátsszák és egyenlő estlapok + exit + freeblog = ???
:)
ha jól értelmezem maradt az est lapok, exit, freeblog, sziget oszt ennyi... sziget kétséges, hogy marad, azt is átjátsszák és egyenlő estlapok + exit + freeblog = ???
akkor meg nem volt öntés :) itt drámáznak.. :)
hol zárt?
A mai öntések gondolom ennek jegyében történtek... Meg a tegnapiak is. Vszínű nem ma délben találták ki.
Ez kemény, de akkor mi is marad?
Szépen leépítik a céget. A re... dumájukból lehet már tudni mi lesz az új letisztult profil?
Hű+ha! Hétfőn lesz itt zuhé! Mindenről lemondtak? Sziget szerintem is megy máshoz, lehet tényleg vége a cégnek? Nem lennék meglepve, ha heteken belül jönne a hír. Csőd szagú, nem?
Pofafüzetet sem ők értékesítik már.
Mi??? Ezt is?
Ki adott felhatalmazást erre Balázsnak?
Lassan a Szigettől is búcsút lehet venni szvsz. :(
Ez bizony elég cuminak néz ki. 67 -es vételem nem az évszázad üzlete lesz úgy tűnik. :)
Van is külön topicja odaát:
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=13502
Ebből kiút tényleg csak akkor lehetne, ha az a 731 konti júniusi hati short lenne és jönne 7.31 millió db-os piaci vétel.
tolvaj részvények, ez találó elnevezés. :)
Zeeh: ezen kívül más okot én sem találok, nem egy bizalomgerjesztő lépés.
Talán mert emelés után folytatni akarják a tömést. 8-10 Ft-os ár körül már nehéz lenne tovább tömni, de 80-100 Ft-nál még működhet.
Közben 37 is kiöntve.
Na, mi a pék van itt? Már 36-ot is dobálják. Közeleg a névértékemelés, hogy ennyire sürgős?
Ezért hívják ezeket tolvaj részvényeknek:(( Mondjuk ecoról én sem szívesen hittem el, de mióta Nobilis neve is kapcsolatba került ecoval sajna ez lett belőle.....
Mondasz valamit. Elég hasonló.
Ezt a trükköt már Humettel játsszák nem tudom mióta, úgy látszik több cégnek is megtetszett.
Ember nem tud arra értelmes magyarázatot adni miért kell névértéket emelni itt.
Arról, mint ami a Phylnél lesz, tőkeleszállítás. Ami tényleg simán benne lehet itt is. Az első félév tényleg gyalázatos lehet.