azt az interjút én sem értettem..igaz nem volt idegem elolvasni, csak a címet:-)
long tartva, míg érdemes lesz kiszállnom..kis bukóban:-)
azt az interjút én sem értettem..igaz nem volt idegem elolvasni, csak a címet:-)
long tartva, míg érdemes lesz kiszállnom..kis bukóban:-)
Ez várható volt, a szabadságharcos shortos Gyurka tehet róla. A napokban többször kocsmai szintű kijelentéseket tett pl: kipateroltuk az IMF-et stb.
Ezek után nem is csodálkozom.
Hati short tartva.
Sziasztok!
Megjöttem a fogorvostól:)
Befejezték a gyökérkezelést.
Hati shortot tartom , stop nincs.
azokat a pénzeket már benyomtuk a svájci kristálycukorba, meg osztrák kristálycukorba..meg egy raklap lisztbe :DDD
svájcban 170 forint a cukor - ezt figyeld...:D keresnek mondjuk 6 -szor annyit..az olyan mintha nálunk 45 forint lenne a cukor :DD
annyi bőrt húznak le rólunk amennyit nem szégyellnek ezek a mocsok kapitalisták :DD
a MOL -al letöretik a támaszt...de Richterrel még visszahozhatják..tegnap is ez volt...estére minden támaszra ment fel..
de szerintem el fog ez ma esni..
stop betéve nekem...megyek fogorvoshoz...sziasztok..holnap reggel jövök - élőben :DD
Bufox
Tetszik milyen széles skálán látod a lehetőségeket:D Benyomtad a ballagási tortapénzeket a shortokba mi:D
de lehet hogy megint megáll kis esés után..1000 pont..aztán megy fel..kitudja...vagy nem..teljes bizonytalanság mindig
úgy elkúrtam ezt a hetet, ahogy lehetett..nem is értem magamat. már négy napja esünk. itt a medve szezon...
simán fos :))
támaszon csücsül a BUX..na most még egy lökés kell lefele..
Csilla, remélem nem vagy túl nagy longban...vagy visszapattanásra játszol ?
most meg 500 alatt a kt... :)
ez nagyon meredek esés svolt. valami van, amit még nem tududnk.
A longokat mostanában símán ki lehet ülni, 3 napnál tovább nem nagyon esünk.